Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Portugalia U21 vs Belgia U21 ponturi pariuri și pronosticuri 27.06.2023

Marți, în data de 27 iunie, de la ora 19:00, se va juca partida dintre Portugalia și Belgia, aceasta contând pentru ultima etapă din grupele Campionatului European Under-21, urmând să se dispute la Tbilisi, pe "Mikheil Meskhi Stadium".
Portugalia U21 vs Belgia U21
June 27,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Portugalia U21 vs Belgia U21

Portugalia are un plus de valoare, însă aceasta nu strălucește deloc la actuala ediție de Campionat European, așa nu vom merge pe mâna sa. Ambele formații sunt obligate joace la victorie, de aceea ne așteptam avem parte de spectacol în această înfruntare. Așadar, vom miza cu încredere pe varianta golurilor, într-o cotă de 1.57 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Portugalia U21 – Belgia U21

Ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Portugalia U21

  • După cum era de așteptat, casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, fiind fără îndoială o națională mai valoroasă, cel puțin dacă ne raportăm la informațiile oferite de site-urile de specialitate.
  • Lusitanii dezamăgesc însă la actuala ediție de Campionat European, în ciuda faptului erau pe lista favoriților la câștigarea trofeului. În prezent se situează pe ultimul loc în grupă, cu doar un singur punct, astfel sunt obligați obțină victoria în această înfruntare pentru a se califica în sferturi.
  • Portugalia a jucat cu Georgia în primul meci, în fața căreia, deși era mare favorită, a pierdut cu 2-0. A urmat apoi confruntarea cu Olanda, cu care a deschis scorul în minutul 20, fiind egalată în finalul partidei, pierzând două puncte extrem de prețioase.

ECHIPA PROBABILA: Biai; Ze Carlos, Penetra, Amaro, Tavares; Neves, Dantas, Costa, Almeida; Neto, Araujo

Belgia U21

  • Nu am putea spune dispune de o generație extraordinară, fiind sub nivelul adversarei sale la capitolul valoare, așa nu este o surpriză faptul pornește ca outsideră, bookmakerii având toate motivele ia această decizie.
  • Belgienii nu impresionează nici ei la actuala ediție de Campionat European, însă au șanse mai bune decât adversarii lor la accederea în sferturi. Ocupă locul al doilea în grupă, cu două puncte, având ocazia meargă mai departe chiar și cu o remiză.
  • Naționala Belgiei a întâlnit-o pe Olanda în primul joc, cu care a remizat la scor alb, urmând apoi disputa cu surprinzătoarea națională a Georgiei, cu care, deși a condus cu 2-0, nu a obținut decât o remiză.

ECHIPA PROBABILA: Vandevoordt; Siquet, Debast, De Winter, De Cuyper; Vranckx, Keita; Ramazani, De Ketelaere, Balikwisha; Openda

Pariază pe Cota 1.57 la Betano!

Plasează pariul