Ponturi NBA: meciul 5 al finalei NBA se joaca in Oakland!

Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers

Meciul 5 – 04:00 – Oracle Arena – Oakland

Cand nimeni nu mai crederea intr-o revenire (probabil nici fanii din Cleveland), LeBron James, Kevin Love si Kyrie Irving au fost de alta parere si Cavs au castigat primul meci din serie in fata fanilor. A fost o partida memorabila, scor 137-116, una in care s-au doborat recorduri pentru cele mai multe lovituri de la linia de 3 in playoff (24) si pentru cele mai multe puncte in prima repriza (86).

Ce vom vedea in meciul 5?

Suntem din nou in Oakland si Warriors stiu ce au patit anul trecut si nu vor sa devina prima echipa din istoria playoff-ului NBA ce pierde o serie de la 0-3, mai ales in finala NBA.

Da, jocul nu a mers pentru Warriors, insa la inceputul sfertului 4 au strans din nou randurile si au fost aproape sa le dea emotii gazdelor. Cavs au jucat perfect, aveau nevoie de acest meci in care tot ce au aruncat le-a intrat. De partea cealalta – Durant si Curry nu au avut un meci solid de la linia de 3, ratand multe din loviturile contestate.

Multe speculatii au iesit in presa dupa aceasta victorie a cavalerilor si prestatia arbitrilor din meciul 4. Eu zic ca a fost un meci castigat pe merit de “cavaleri”, probabil singurul din aceasta finala, insa trebuia sa se vada orgoliul lor pentru a le oferi fanilor ceva.

Azi vad unmeci diferit fata de cel trecut, unul controlat si castigat de Warriors ce doresc sa-si incununeze sezonul cu un succes in fata fanilor.

Ponturi NBA:

Golden State Warriors 1/1 > 1.60 @Betano
Golden State Warriors -6.5 > 1.70 @Betano

Bilant playoff NBA: 38 0 24

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA Draft – Echipele de peste ocean se intaresc cu tineri talentati Ponturi NBA Draft - Echipele de peste ocean se intaresc cu tineri talentati Sursa foto: www.nba.com Am incheiat atat sezonul, cat si playoff-ul NBA cu mult mai multe pronosticuri castigatoare decat...
Ponturi baschet – Sergio Lull si Real Madrid pierd titlul daca nu castiga in Valencia Ponturi baschet - Sergio Lull si Real Madrid pierd titlul daca nu castiga in Valencia Sursa foto: www.acb.com In meciul precedent, dupa ce Real Madrid a dominat clar startul de meci, s-a produs un s...
Ponturi baschet – Jucatorii de la Valencia au reusit sa fure un meci in Madrid Ponturi baschet - Jucatorii de la Valencia au reusit sa fure un meci in Madrid Sursa foto: www.acb.com Finala ligii Endesa tocmai a devenit mai palpitanta dupa ce Valencia, ocupanta locului 3 in sez...