Salutari. Azi e zi de semifinale la baieti in play-off, zi numai buna sa scoatem ceva profit.

Curry ne ofera biletul zilei de cota 2,50 din baschet / Steaua EximBank – BC Mures

Curry ne ofera biletul zilei de cota 2,50 din baschet

Inca de la inceputul returului de campionat, inainte sa plece Srecko de la Mures, am spus ca aceasta e una din semifinale. A urmat apoi o serie de insuccese pentru mureseni si sincer, din postura de suporter al celor de la BC Mures, am zis ca nu mai prindem play-off-ul. Cand vine vorba de pariuri, las orice urma de favoritisme in spate. Pentru ca, repet, daca ar fi fost sa fiu subiectiv, as fi inceput probabil cu Baia Mare in meciul cu Bucurestiul. Si nu a fost cazul.

Un lucru e clar pentru mine. Steaua ar porni favorita aici doar datorita terenului propriu si a fanilor care, probabil, vor umple 60-70 % pe putin din Polivalenta cu o atmosfera froarte frumoasa data fiind prezenta suporterilor care nu merg la meciurile celor de la FCSB. Nu joaca spectatorii..

Muresul, de cand a venit Prakuraitis, are o placere in joc de nedescris. Joaca cu zambetul pe buze. E o placere sa-i vezi jucand. Pentru un spectator neutru, partidele dintre ,, U ” BT Cluj si BC Mures au fost o adevarata lectie de baschet predata de mureseni sau despre cum sa joci cu capul sus sau cum arata o echipa care se aseamana cu o familie.

De altfel, cred ca meciul zilei se va decide la 2 dueluri.

Postul 2. Barac vs Dykes. Ambii sunt explozivi pe faza ofensiva, Dykes si-a regasit jocul care l-a consacrat de cand cu Audrius pe banca, Barac e un excelent shooter de la distanta, Dykes de la semidistanta. Ce are mureseanul in plus este defensiva. De mult n-am vazut un jucator care sa se apere atat de bine precum Kyndall. Abilitatile sale atletice il recomanda pentru  apara orice..dar absolut orice jucator din Liga Nationala.

Postul 5 : Nicoara vs Barro. Problema e ca Nicoara nu e un ,, 5 ” veritabil si Dragusin nu da randament. Probabil multi ar spune ca Amis o sa joace 5. Gresit, O s-o faca poate prin rotatie, insa Amis da cel mai bun randament pe ,, 4 ” , pe postul de PF. Avand in vedere ca Lazar vine de pe banca pentru mureseni, le va fi greu acolo sub panou pentru stelisti.

Si daca stam sa ne uitam peste ce shooteri de la linia de 3 puncte au muresenii : Adamovic, Peciukas, Ivanovic, Gajovic..te ia cu ameteala cateodata.

Muresul o sa ,, fure ” un meci la Bucuresti. Cel putin unul. Vor incepe de astazi, cel mai probabil. Ar trebui sa fie biletul zilei, unde sa vedem multe castiguri ! 🙂

Pronostic : Mures incluzand eventuale prelungiri @ 2,50

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi baschet – Vlad merge pe Slovenia pentru medalia de aur la EuroBasket 2017 Slovenia este aproape de o performanta uriasa Sursa foto: www.fiba.eurobasket.com Am avut un campionat european de baschet cum nu am mai vazut de ceva timp. Daca in ultimele editii, doar cateva echi...
Ponturi baschet – VALUE BET pentru ultimul duel al Romaniei la EuroBasket Andrei Mandache va fi jucatorul de baza al Romaniei Sursa foto: www.cluj.ro Nationala Romaniei nu s-a facut de ras la EuroBasket 2017, chiar daca a pierdut fiecare meci disputat si Spania ne-a umili...
Ponturi baschet – La Furia Roja va coplesi nationala Ungariei la EuroBasket Rezervele Spaniei se vor distra cu rezervele Ungariei Sursa foto: www.donquijote.com Astazi reprezinta ultima zi din cadrul grupelor principale de la EuroBasket 2017, in acelasi timp si ultima zi in...