Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Whittaker vs Gastelum 18-4-2021

Ponturi UFC Whittaker vs Gastelum 18-4-2021. Weekend-ul trecut am fost fără greșeală (vezi AICI), și acum Ponturi-bune.ro îți propune o altă avancronică MMA pentru UFC Whittaker vs Gastelum, din Las Vegas. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

ponturi ufc Whittaker vs Gastelum

ponturi ufc Whittaker vs Gastelum

Ponturi Whittaker vs Gastelum

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Whittaker vs Gastelum, din Las Vegas, vine cu 15 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 6 lupte, este programat să înceapă duminică 18 aprilie la ora 02:00, în timp ce main card-ul,  cu 5 confruntări, la ora 5:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 7:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC Luis Pena vs Alex Munoz

Este lupta care deschide Main Card-ul și nu întâmplător, pentru că cei doi au o tehnică excelentă și o durabilitate ce merită luate în calcul.

Munoz pleacă din postura de outsider (2.25), poate și pentru că vine după o primă înfrângere în carieră (decizie nefavorabilă cu Haqparast, în octombrie.) însă are toate atuurile care îl fac pe Luis Pena de obicei să sufere.

Ponturi Luis Pena vs Alex Munoz

Munoz este metodic, bun la sol și probabil va fi ”mai mare” în octogon, în fața unui Luis Pena extrem de spectaculos, dar destul de dezordonat.

Pena, alias Violent Bob, este sclipitor ”în picioare”, are lovituri care fură ochii arbitrilor, dar nu pare să aibă o forță de KO deosebită.

Cum Munoz vine după 4 meciuri la decizie, iar Pena după 6 lupte consecutive ce au ajuns în runda a treia, pariul pe care vi-l recomand este Meciul ajunge la capătul celor 3 runde cotă 1,55 de la Betano, în timp ce pentru pariul cu risc asumat îți recomand Victorie Alex Munoz cotă 2.25 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Whittaker vs Gastelum

Principala confruntare a galei aduce doi luptători diferiți ca abordare și arsenal.

Kelvin Gastelum, cu șansa a doua (3.15), vine după un success la decizie în fața lui Ian Heinisch, ceea ce a oprit în sfârșit o serie de 3 înfrângeri consecutive.

Gastelum este durabil, cu un box bun, dar limitat la sol, exact acolo unde Whittaker excelează.

Ponturi Whittaker vs Gastelum

O victorie a lui Gastelum pare să fie posibilă doar dacă îl prinde descoperit pe fostul campion mondial, ceea ce pare puțin probabil.

Whittaker a pierdut o singură data în ultimii 7 ani, chiar în fața campionului în exercițiu, Israel Adesanya, în rest a avut mereu tactica potrivită pentru a câștiga: victorii cu Yoel Romero (ambele la puncte), cu Darren Till sau, cel mai recent, cu Jared Cannonier justifică cota de 1.37 la victorie.

Mă aștept la o abordare metodică din partea lui Robert Whittaker și pontul ”de siguranță” este peste 2,5 runde cota 1.45 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand Victorie Whittaker prin KO/TKO, submission sau descalificare cotă 3.00.

VIDEO / UFC Vegas 24 Free Fight: Robert Whittaker vs Jared Cannonier