Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Vettori vs Holland 11-4-2021

Ponturi UFC Vettori vs Holland 11-4-2021. Marvin ”The Italian Dream” Vettori și Kevin ”Big Mouth” Holland se vor lupta sâmbătă spre duminică în octogonul MMA din Las Vegas, într-o gală ticsită de potențiale ”războaie”, chiar dacă nu și cu nume super-sonore.

ponturi UFC Vettori vs Holland 11-4-2021

ponturi UFC Vettori vs Holland 11-4-2021

Ponturi UFC Vettori vs Holland 11-4-2021

Ponturi Makhachev vs Moise

În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC on ABC: Vettori vs Holland, din Las Vegas, vine cu 15 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 9 lupte, este programat să înceapă sâmbătă 10 aprilie la ora 22:00, în timp ce main card-ul,  cu 6 lupte la ora 1:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 3:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC Mike Perry vs Daniel Rodriguez

Bookmakerii îl văd pe Rodriguez favorit (1.67), însă este genul de luptă în care orice se poate întâmpla: inclusiv ca această confruntare să fie desemnată ”Fight of the Night”.

Mike ”Platinum” Perry vine după o înfrângere prin decizie la Tim Means și niciodată nu știi sigur ce va face Perry, cu excepția faptului că va fi acolo să încaseze trei lovituri pentru a da una.

Ponturi Makhachev vs Moise

Perry are o bărbie de granit (a pierdut o singură dată prin KO tehnic) și va fi nevoie de ceva special pentru ca Dani Rodriguez să-l scoată din octogon înainte de finalul celor 3 runde.

Rodriguez însuși vine după o înfrângere, doar a doua din întreaga sa carieră și asta aproape întotdeauna duce la o prevedere în plus la lupta imediat următoare.

Rodriguez a câștigat 9 din ultimele 10 lupte, 7 dintre ele înainte de limită, însă numai una singură în prima repriză – în rest a avut nevoie de a doua sau a treia repriză.

Așadar, la  pariu recomandat mizez pe varianta peste 2,5 runde cotă 1.70, iar pentru selecția cu risc asumat recomand victorie Daniel Rodriguez prin decizie cota 3.

100% pana la 500 RON bonus
Pariază acum

Ponturi UFC Main Event: Marvin Vettori – Kevin Holland

Kevin Holland are cea mai mare gură din UFC – vorbește necontenit, nu doar în afara octogonului, ci mai ales în timpul luptelor – în plus a fost ales luptătorul anului 2020 în UFC pentru cele 5 victorii, toate înainte de limită, prin KO spectaculoase.

Holland însă a suferit o înfrângere în urmă cu doar câteva săptămâni, pe 20 martie, în fața lui Derrick Brunson, care nu i-a produs vreo pagubă serioasă, dar care l-a dominat la sol timp de 5 runde.

Ponturi Makhachev vs Moise

Holland s-a autopropus pentru acest main event, după ce Darren Till, adversarul initial al lui Vettori, și-a fracturat clavicula acum câteva zile.

Holland este imprevizibil, însă a fost ”expus”, când Brunson a arătat cât de ușor este de dus la sol, iar Vettori are calități excelente și la acest capitol.

Vettori este o mașinărie, și aproape că l-a învins pe campionul în exercițiu, Israel Adesanya (decizie majoritară, 2-1 pentru ”The last Stylebender”) și forța lui de KO este recunoscută.

Victoria lui Vettori este subliniată și de cota (fără prea mare valoare) de 1.37, așa că pontul ”de siguranță” este peste 2,5 runde cota 1.50, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand Victorie Vettori la decizie cotă 2.75.

VIDEO / UFC Vegas 23 Free Fight: Marvin Vettori vs Jack Hermansson