Pariuri sportive

Ponturi UFC Usman vs Burns 14-2-2021

Ponturi UFC Usman vs Burns 14-2-2021 - UFC 258 vine cu mult anticipate confruntare pentru titlul mondial dintre doi foști coechipieri, Kamaru Usman și challengerul Gilbert Burns, , iar Ponturi-bune.ro este iarăși aici pentru tine cu cele mai bune cote.

Ponturi UFC Usman vs Burns

Ponturi UFC Usman vs Burns

În acest articol, analizăm ca de fiecare data două lupte, pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC 258, din Las Vegas vine cu 12 lupte împărțite pe trei carduri, două preliminare și cardul principal (Main Card).

Gala este programată să înceapă la ora 3:00 duminică dimineață, în timp ce main card-ul,  cu 5 lupte la ora 5:00 AM – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 7:30 AM.

Toate luptele pot fi văzut pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei.

Bobby Green 1.39 vs. Jim Miller 4.10

Jim Miller și Bobby Green deschid Main Card-ul cu o luptă la categoria Lightweight, unde campion încă este Khabib Nurmagomedov.

Miller are 48 de lupte (32-15) și pleacă din postura de outsider (cotă 3.05 de la Betano), însă cu un pachet tehnic destul de neprietenos pentru Bobby Green.

Miller are 18 victorii prin tehnici de imobilizare și 4 prin KO – 22 de succese înainte de limită.

Ultimele lui 4 succese au venit înainte de limită și aici aparent putem găsi valoare, mizând pe o surpriză înainte de limită (cotă 5 de la Betano).

Totuși, Green are un background în lupte libere – așa a început sportul de contact – și este foarte ”greu de ucis”  înainte de limită: 2 înfrângeri prin KO și 2 prin tehnici articulare din 39 de confruntări la pro.

De 5 ani și jumătate, când a fost făcut KO de Dustin Poirier, nu a mai pățit așa ceva și cele mai multe lupte ale sale ajung la arbitri (ultimele 9).

De aceea mizez pe faptul că lupta va ajunge la capătul rundelor, cotă 1,45 de la Betano, și pentru pontul cu un risc calculat pe un succes al lui Bobby Green prin decizie sau decizie tehnică, cotă 1.80 de la Betano.

Main Event: Kamaru Usman vs Gilbert Burns

Main event-ul galei propune o confruntare de la categoria welterweight (77,1 kg), între Kamaru Usman, campionul în exercițiu, și Gilbert Burns, doi foști coechipieri în ultimii ani.

Burns vine după 6 victorii consecutive, ultima în fața fostului mare campion, Tyron Woodley și propune un stil aproape identic cu cel al lui Burns: foarte bun la sol, forță fantastică în brațe, capabil să închidă înainte de limită pe oricine.

Usman nu este însă favorit (cotă 1.38) degeaba, pentru că ultima și singura data când a pierdut s-a întâmplat în 2013 la doar a doua sa luptă la profesioniști.

De atunci a adunat 16 victorii consecutive, 6 prin KO și 9 la decizie.

Usman este metodic și, de când a intrat în UFC, a câștigat o singură dată înainte de runda a treia din 13 încercări.

Lupta este programată pentru 5 runde a câte 5 minute și mizez pe o confruntare de uzură, între doi adversari care s-au înfruntat de zeci de ori la antrenamente: peste 2,5 runde cotă 1,40 de la Betano.

Pentru pariul cu risc calculat mizez pe o victorie la decizie pentru campionul în exercițiu, Kamaru Usman, cotă 2.30 de la Betano.

VIDEO / Vezi Kamaru Usman Vs Leon Edwards | UFC Full Fight


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.

Ponturi de top

Top ponturi sportive

În acest articol


Top case de pariuri