Pariuri sportive

Ponturi UFC si bilet pentru Mcgregor vs Poirier 24.01.2021

Pentru gala trecută ți-am oferit 4 ponturi (VEZI AICI), toate corecte, și ai avut cote de 2.75 sau 2.25 cu care să te bucuri de prima gală MMA a anului - acum îți pregătim alte 4 pentru gala celui mai cunoscut luptător din lume: Conor McGregor.

McGregor

Ponturi UFC si bilet pentru Mcgregor vs Poirier 24.01.2021

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe trei carduri: 3 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00 toate pe platforma oficială, fightpass.com.

Dacă în 2020 Look Sport transmitea galele UFC, din 2021 nimeni din România nu a cumpărat drepturile tv, așa că pe fightpass.com abonații pot vedea cardurile preliminare, în timp ce Main Card-ul se achită separat și costă 42 de euro.

Două lupte și 4 ponturi selectate de Ponturi-bune.ro pentru tine

Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua ”cu risc crescut”.

Ponturi UFC Amanda Ribas vs Marina Rodriguez

Lupta fetelor de la strawweight deschide cardul principal și se anunță interesantă din mai multe puncte de vedere.

Rodriguez are a doua șansă, dar nu e genul de luptătoare pe care să o dezmembreze nimeni în prima rundă – de altfel a pierdut o singură dată, în urma unei decizii majoritare, are 12 victorii și 2 lupte încheiate egal cu puternicele Randa Markos și Cynthia Calvillo.

Rodriguez a ajuns până în ultima rundă, a treia, în ultimele ei 5 confruntări și toate au fost decizii – este o luptătoare foarte durabilă, îi place lupta în picioare, aplică lovituri de cot și genunchi, tipice muay thai.

Ribas este noua vedetă a diviziei și vine după 5 victorii consecutive, având o singură înfrângere în cele 11 lupte (10-1).

Ribas are centură neagră în BJJ și este o specialistă a solului, și chiar dacă are un kick box de calitate va căuta clinciul și procedeele articulare.

Ribas este favorită, însă lupta va fi una de durată în opinia mea și cred că vom auzi gongul de start al rundei a treia.

Îți recomand pentru varianta ”de siguranță”, peste 2,5 runde de la Stanleybet, cotă 1.45 și pentru varianta ”cu risc” asumat victorie Amanda Ribas prin decizie, cotă 2.10 de la Stanleybet.

Ponturi UFC si analiza Main Event: Conor McGregor vs Dustin Poirier

Mult așteptata revenire în ring a fostului dublu campion, Conor McGregor, va fi revanșa acordată lui Dustin Poirier, fost deținător al centurii lightweight interimare.

În 2014, cei doi au luptat pentru prima dată, iar McGregor s-a impus prin TKO încă din prima repriză, după mai puțin de două minute.

Confruntarea avusese loc la o categorie inferioară, featherweight, iar de atunci Dustin Poirier a câștigat de 10 ori, și a mai pierdut de doar 2 ori, o dată cu Khabib Nurmagomedov, în lupta pentru centura mondială, după 3 runde și o dată acum aproape 5 ani, prin KO în fața lui Michael Johnson.

McGregor a luptat o singură dată de când a fost dominat de Khabib și a pierdut – a fost o victorie în doar 40 de secunde cu veteranul Donald Cerrone, în ianuarie 2020.

Cu cât această luptă durează mai mult, cu atât șansele lui Dustin, recunoscut pentru rezistența lui fenomenală cresc, în condițiile în care McGregor este recunoscut pentru exact opusul.

Puțini sunt însă cei care trec de runda a 2-a cu McGregor și un pariu trebuie să ia în calcul geniul irlandezului.

În opinia mea, Dustin va încerca să inițieze clinciuri și să nu se implice în schimburi dure cu McGregor în primele 5 minute și cred că va reuși.

Runda a doua este decisivă în opinia mea pentru desemnarea învingătorului – îți recomand peste 1,5 runde cotă 1.60 de la Betano și pentru pariul cu risc asumat, Conor Mcgregor câștigă în runda 1,2 sau 3, cotă 2.00 de la Betano.

VIDEO / Vezi UFC 257 Free Fight: Conor McGregor vs Dustin Poirier 1


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri