Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Rozenstruik vs Sakai 6-6-2021

Ponturi UFC Rozenstruik vs Sakai 6-6-2021. Ponturi-bune.ro vine cu o avancronică MMA pentru Rozenstruik - Sakai, la UFC Vegas 28, cu o ciocnire a greilor ce ține capul de afiș.

Ponturi UFC Rozenstruik vs Sakai 6-6-2021

Ponturi UFC Rozenstruik vs Sakai 6-6-2021

Ponturi UFC Rozenstruik vs Sakai 6-6-2021

Ponturi Rozentstruik vs Sakai

În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Rozenstruik vs Sakai, din Las Vegas, vine cu 13 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 7 lupte, este programat să înceapă duminică 6 iunie la ora 01:00, în timp ce main card-ul,  cu 6 confruntări, la ora 4:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 6:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei.

Ponturi UFC Santiago Ponzinibio (2.00) vs Miguel Baeza (1.85)

Greu de găsit o luptă care pe hârtie să arate mai echilibrată, deși, realitatea din cușcă ar putea fi mult diferită și unul dintre ei să domine clar.

Ponzinibio (27 victorii, 4 înfrângeri) a fost unul dintre cei mai ”fun” de urmărit luptători de la welterweight (categorie la care campion este Kamaru Usman) și părea să intre în conversația pentru o șansă la titlu după o serie de 7 victorii consecutive, cele mai recente fiind la Mike Perry și Neil Magny.

Ponturi Santiago Ponzinibio vs Miguel Baeza

Doar că, în ianuarie, Ponzinibio a încasat un KO urât de la Li Jingliang în prima repriză și asta poate afecta încrederea oricui.

Baeza este ușor favorit, cu o cotă de 1.85 și, cel mai important, este neînvins: 10 victorii, 8 fiind înainte de limită.

Americanul este recunoscut pentru tehnicile articulare, cu care a câștigat de 7 ori înainte de limită.

Mă aștept însă la o confruntare super-tehnică care să treacă de prima rundă și de aceea recomandarea mea de siguranță este Peste 1,5 runde, cotă 1.62 de la Betano, în timp ce pentru un risc asumat, mizez pe Peste 2,5 runde, cotă 2.00 de la Betano.

Ponturi Main Event: Rozentstruik vs Sakai

Augusto Sakai a pierdut pentru prima data după 6 victorii consecutive (4 prin TKO) când s-a întâlnit cu forța lui Alistair Overeem – și olandezul l-a încheiat în runda a 5-a cu lovituri de cot și pumni.

Sakai nu a mai luptat din septembrie anul trecut, dându-și timp să se recupereze.

Ponturi Rozentstruik vs Sakai

Din 18 lupte prin care a trecut, Sakai a fost implicat în 12 care s-au terminat înainte de limită (66%).

Jairzinho Rozenstruik, alias Bigi Boy, e recunoscut pentru forța de KO teribilă, 10 din luptele sale fiind câștigate așa, din cele 13 apariții în cușcă.

Rozenstruik a pierdut însă două din ultimele trei confruntări, ce-I drept la campionul de acum, Ngannou, și cel mai recent la Cyril Gane, un luptător foarte tehnic, care a știut să stea departe de dinamita lui Bigi Boy.

Nu cred însă că această luptă, programată pentru 5 runde, va ajunge la final și de aceea, pentru pontul de siguranță mizez pe Sub 4,5 runde, cotă 1.45 de la Betano, în timp ce pentru riscul calculat recomand Victorie Rozenstruik prin KO, TKO, submission sau descalificare, cotă 2.35 de la Betano.

VIDEO / UFC Vegas 28 Free Fight: Jairzinho Rozenstruik vs Junior dos Santos