Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Rodriquez vs Waterson 9-5-2021

Ponturi UFC Rodriquez vs Waterson 9-5-2021. Ponturi-bune.ro îți propune o avancronică MMA pentru Rodriguez vs. Waterson, la UFC Vegas 26, cu o luptă feminină ce ține capul de afiș. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Ponturi UFC Rodriquez vs Waterson 9-5-2021

Ponturi UFC Rodriquez vs Waterson 9-5-2021

Ponturi Waterson vs Rodriguez

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Rodriguez vs. Waterson, din Las Vegas, vine cu 12 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 6 lupte, este programat să înceapă duminică 9 mai la ora 02:00, în timp ce main card-ul,  cu 6 confruntări, la ora 5:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 7:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei.

Ponturi UFC Amanda Ribas vs Angela Hill

Angela Hill pleacă din postura de outsider (2.55), deși vine după o victorie înregistrată în martie cu Ashley Yoder, pe care a depășit-o la decizie.

Hill a pierdut însă două din ultimele trei lupte și este de așteptat să aibă mari dificultăți cu o practicantă de judo și BJJ, exact capitolele la care nu excelează.

Ponturi Amanda Ribas vs Angela Hill

Brazilianca Ribas era în drum spre o șansă la titlu, după victorii importante, cinci consecutive – doar că în ianuarie a fost oprită cu un TKO spectaculos aplicat de Marina Rodriguez.

După o astfel de înfrângere, Ribas va vrea să ducă lupta la sol repede și să controleze o adversară recunoscută pentru boxul ei de calitate.

Hill a pierdut o singură dată înainte de limită în ultimele 18 lupte și cred că Ribas va avea nevoie de timp pentru un astfel de procedeu. De aceea recomandarea mea de siguranță este Peste 2,5 runde, cotă 1.50 de la Betano, în timp ce pentru un risc asumat, mizez pe Victorie prin decizie Amanda Ribas cotă 2.50.

Ponturi UFC Main Event: Waterson vs Rodriguez

Michelle Waterson (26-8) vine dupa o decizie majoritară in care doar doi arbitri au văzut-o învingătoare cu Angela Hill.

Waterson pierduse la decizie precedentele două confruntări, cu nume grele, Carla Esparza si Joanna Jędrzejczyk.

Ponturi Waterson vs Rodriguez

Marina Ridriguez e favorită, mai ales după victoria prin TKO în fața Amandei Ribas.
Cu un box superior, Rodriguez va avea avantajul alonjei și cel mai probabil lupta va fi spectaculoasă și de durată.

Pentru pontul de siguranta recomand Victorie Rodriguez, cota 1.50 de la Betano, iar pentru varianta de risc mizez pe Victorie la decizie Rodriguez cota 2.20 de la Betano, pentru că anticipez o luptă de durată, mai ales că Waterson este la finalul contractului și va dori să arate că merită o prelungire.

VIDEO / FC Vegas 26 Free Fight: Michelle Waterson vs Angela Hill