Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Reyes vs Prochazka 2-5-2021

Ponturi UFC Reyes vs Prochazka 2-5-2021. Ponturi-bune.ro îți propune o avancronică MMA pentru UFC Reyes vs. Procházka, din Nevada, unde fanii vor umple arena, cum s-a întâmplat și la Usman vs Masvidal 2. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Ponturi UFC Reyes vs Prochazka 2-5-2021

Ponturi UFC Reyes vs Prochazka 2-5-2021

Ponturi Reyes vs. Procházka

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Reyes vs. Procházka, din Nevada, vine cu 12 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 6 lupte, este programat să înceapă duminică 2 mai la ora 02:00, în timp ce main card-ul,  cu 5 confruntări, la ora 5:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 7:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei.

Ponturi UFC Sean Strickland vs Krzysztof Jotko

Jotko vine după 3 meciuri câștigate toate la decizie, dar pleacă din poziția de outsider (3.67), din motive care țin clar de abilitățile adversarului.

Jotko, 31 de ani, are deja 7 ani petrecuți doar în UFC  și nu a arătat că este capabil să treacă la nivelul următor: când a dat de David Branch, Uriah Hall sau Brad Tavares a pierdut și a pierdut urât.

Ponturi Sean Strickland vs Krzysztof Jotko

Sean Strickland este un talent incontestabil, însă accidentul grav de mașină din decembrie 2018 era cât pe ce să îi încheie cariera sportivă.

După aproape 2 ani recuperare, Strickland a revenit în 2020 și a câștigat convingător ambele lupte, decizie cu Jack Marshman și TKO cu Brendan Allen.

Strickland are potențial de top 3 la categoria mijlocie, lovește foarte precis, este foarte durabil (vezi decizie pierdută la Kamaru Usman) și, în fața unui specialist BJJ, sunt șanse mari să își etaleze boxul superior.

Recomandarea pentru pariul de siguranță este: Meciul NU se termină prin decizie, cotă 2.10. , în timp ce pentru pariul cu risc asumat îți recomand Victorie Sean Strickland prin KO/TKO sau descalificare, cotă 2.50.

Ponturi UFC Main Event: Reyes vs. Procházka

Dominik Reyes vine după cea mai mare dezamăgire a carierei, învins de Jan Błachowicz înainte de limită și acum dă de un alt polonez care este la doar a doua luptă în UFC.

Reyes a pierdut ultimele două lupte cu centura pe masă, mai întâi cu Jon Jones, apoi cu Blachowicz și riscă să piardă teren masiv – cred că va fi mult mai precaut, mai ales în acest format cu 5 runde.

Ponturi Reyes vs. Procházka

Procházka este o fiară, a luptat la grea, campion mondial în organizația Rizin și a debutat în UFC cu un KO în fața lui Volkan Ozdemir.

Provine din Muay Thai și kick box-ul lui ar trebui să fie cel puțin la nivelul lui Reyes.

Procházka are 31 de lupte, 27 de victorii, dintre care 24 prin KO și 2 prin tehnici articulare – dacă învinge, o face mereu înainte de limită .

Procházka pleacă favorit (1.75 cotă Betano), însă riscul este ridicat pentru o cotă totuși nu suficient de atractivă.

Recomandarea mea pentru pariul de siguranță este Sub 3,5 runde, cotă 1.51 de la Betano.

În plus, Procházka are un stil extrem de riscant, cu brațele jos ceea ce în fața unui adversar atât de tehhnic și de puternic ca Reyes s-ar putea dovedi foarte periculos.

Doar pentru cei foarte curajoși recomand surpriza, pentru că este o cotă foarte atractivă: Victorie Dominick Reyes prin KO/TKO sau descalificare cotă 4.00 de la Betano

VIDEO / UFC Vegas 25 Free Fight: Jiri Prochazka vs Vokan Oezdemir