Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Poirier vs McGregor 11-7-2021

Ponturi UFC Poirier vs McGregor 11-7-2021. Am uitat cum este să mai greșim și merită să continuăm seria de ponturi MMA și la UFC 264 McGregor vs Poirier 3, o trilogie pe care toată lumea o așteaptă, tocmai pentru că întreg ”card-ul” este ticsit cu super lupte.
Ponturi UFC
July 11,2021
07:00

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00 toate pe platforma oficială, fightpass.com.

Dacă în 2020 Look Sport transmitea galele UFC, din 2021 nimeni din România nu a cumpărat drepturile tv, așa că pe fightpass.com abonații pot vedea cardurile preliminare, în timp ce Main Card-ul se achită separat și costă 42 de euro.

Ponturi UFC Poirier vs McGregor 11-7-2021

Ponturi Poirier vs McGregor

Ponturi UFC Tai Tuivasa vs Greg Hardy

Singurul meci al greilor de pe cardul principal se anunță cu scântei, pentru că și Tuivasa și Hardy cu asta se ocupă: cu decuplarea adversarilor de la realitate.

Hardy pleacă cu șansa a doua după ce a pierdut, pentru prima dată în carieră, înainte de limită cu Tybura și a ajuns la un palmares de 7 victorii și 3 înfrângeri.

Ponturi Tai Tuivasa vs Greg Hardy

A avut 7 luni la dispoziție să treacă peste acel KO, însă s-ar putea să nu fi fost suficiente.

Hardy, fost jucător în NFL, a impresionat în câteva dintre lupte și cred că poate să facă KO pe aproape oricine de la ”grea”, dacă i se oferă o mică oportunitate.

Tuivasa, în schimb, foarte bun încasator, vine după două victorii consecutive, ambele înainte de limită, ambele în prima repriză.

Impresia mea este însă că amândoi vor avea respect pentru forța celuilalt și că lupta va începe mai lent.

De aceea mizez, pentru pontul de siguranță, că lupta va avea Peste 1,5 runde, cota 1.40 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat mizez pe Meciul se va termina prin KO/TKO cotă 1.70 de la Betano.

Ponturi UFC Dustin Poirier 3.35 vs. Conor McGregor 1.33 (c)

Conor McGregor atrage în continuare cea mai mare atenție în UFC, însă irlandezul știe că aura lui pâlpâie de ceva vreme și că are mare nevoie de o victorie.

McGregor a luptat ultima oară în 2020, chiar cu Dustin Poirier și a fost făcut TKO – scorul confruntărilor directe este acum 1-1, după ce, în 2014, McGregor îl învinsese înainte de limită și el pe Dustin.

În 2020, Poirier a venit cu o tactică surpriză de a-i ataca gamba lui McGregor și s-a dovedit o idee câștigătoare.

McGregor este recunoscut pentru forța lui de  KO, dar și pentru faptul că își pierde rapid suflul.

Ponturi Poirier vs McGregor

Dustin pare durabil, mult îmbunătățit, cu singura înfrângere din ultimele nouă lupte la Khabib Nurmagomedov.

Victorii clare, dure în fața lui Pettis, Gaethje, Halloway, Hooker și McGregor îl recomandă ca favorit și în acest week-end.

Cred că McGregor va fi mult mai precaut, va încerca să își conserve mai mult energia, cum a făcut-o și în revanșa cu Nate Diaz și de aceea recomandarea mea pentru pontul de siguranță este Peste 1,5 runde cotă 1.45 de la Betano, în timp ce pentru pontul cu risc asumat mizez pe opțiunea Dustin și peste 1,5 runde cotă 2.50 de la Betano

VIDEO / Vezi UFC 257 Free Fight: Conor McGregor vs Dustin Poirier 2

Pariaza pe cota 1.45 la Betano.

Plasează pariul