Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Overeem vs Volkov 7-2-2021

Ponturi UFC Overeem vs Volkov 7-2-2021 - În acest articol, analizăm ca de fiecare data două lupte, pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat. După McGregor vs Poirier în Abu Dhabi, galele MMA cu public se mută în SUA și UFC a ales să deschidă cu un main event al greilor: Alistar Overeem și Alexander Volkov.

Ponturi UFC Overeem vs Volkov 7-2-2021

Ponturi UFC Overeem vs Volkov 7-2-2021

Ponturi Alistair Overeem vs Aleksander Volkov

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Fight Night Overeem vs Volkov, din Las Vegas vine cu 13 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 8 lupte, este programat să înceapă la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, în timp ce main card-ul,  cu 5 lupte la ora 3:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 5:30 AM.

Toate luptele pot fi văzut pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC Corry Sandhagen vs Frankie Edgar

Bookmakerii văd această luptă ca una dezechilibrată și merită exploatată această diferență de cote.

Sandhagen are mult hype în spate, după ce l-a trimis pe Marlon Moraes în ”călătorii intergalactice” cu o lovitură din întoarcere, urmată de lovituri de brațe.

Ponturi Corry Sandhagen vs. Frankie Edgar

Sanhagen are 8 victorii în ultimele 9 lupte, dar nu mai departe de vara anului trecut ”a adormit” la UFC 250, după o strangulare aplicată perfect de Aljamain Sterling.

Are în față în Frankie Edgar un fost campion UFC al categoriei Lightweight, care a neutralizat mulți adversari cu wrestling-ul său și chiar dacă a pierdut câteva lupte, vine după o victorie la decizie în fața unui alt luptător de calitate (Pedor Munhoz).

Edgar va fi greu de făcut KO – i s-a întâmplat de doar 2 ori în 32 de lupte, iar Sandhagen are doar 5 victorii prin KO.

Văd o luptă de durată, care va intra în runda finală – peste 2,5 runde este recomandarea mea de siguranță la o cotă 1,45 de la Betano, însă valoare găsesc și în victoria lui Frankie Edgar, cotă 4.10 de la Betano.

100% pana la 500 RON bonus
Pariază acum

Ponturi UFC Main Event: Alistair Overeem vs Aleksander Volkov

Main event-ul galei propune o confruntare a greilor, în care oricând orice se poate întâmpla.

Volkov, un striker cu un ”sol” foarte bun, este văzut favorit, însă a pierdut 2 din ultimele 4 lupte și, chiar dacă vine după un success spectaculos cu Walt Harris, adversarul de duminică este de alt calibru.

Ponturi Alistair Overeem vs Aleksander Volkov

Overeem a încasat probabil cam multe KO și bărbia lui pare fragilă, dar vine după două victorii consecutive, chiar la Harris și Augusto Sakai – este ultima șansă să mai intre în conversația pentru singurul titlu care îi lipsește, după ce a scris istorie în K1 și Strikeforce.

Orice pariu este riscant, însă Overeem m-a convins că poate să producă surpriza și de aceea mizez pe experiența lui.

Pentru siguranță recomand peste 1,5 runde, cotă 1.45 de la Betano, iar pentru marea surpriză, recomand victorie Alistair Overeem, cotă 2.62 de la Betano.

VIDEO / Vezi Overeem vs Sergei Popovich