Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Oliveira vs Chandler 16-5-2021

Ponturi UFC Oliveira vs Chandler 16-5-2021. UFC 262 vine cu mult așteptata confruntare pentru titlul mondial de la categoria Lightweight, lăsat vacant de retragerea lui Khabib Nurmagomedov, iar Ponturi-bune.ro, după ce ți-a oferit săptămâna trecută ponturi fără greșeală îți propune să continuăm seria bună. În acest articol, analizăm ca de fiecare data două lupte, pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Ponturi UFC Oliveira vs Chandler 16-5-2021

Ponturi UFC Oliveira vs Chandler 16-5-2021

Ponturi Charles Oliveira vs Michael Chandler

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC 262, de la Toyota Center, Houston, Texas vine cu 12 lupte împărțite pe trei carduri, două preliminare și cardul principal (Main Card).

Gala este programată să înceapă la ora 3:00 duminică dimineață, în timp ce main card-ul,  cu 5 lupte la ora 5:00 AM – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 7:30 AM.

Toate luptele pot fi văzut pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC Andrea Lee vs. Antonina Shevchenko

Andrea Lee vine după 3 înfrângeri consecutive, toate la decizie, și cel puțin una dintre ele controversată, unde mulți specialiști au văzut-o învingătoare, respectiv cea cu Lauren Murphy.

Cert este că Lee (11-5) nu a fost făcut KO sau TKO vreodată și a pierdut o singură dată înainte de limită, prin tehnică articulară, acum 5 ani.

Ponturi Andrea Lee vs. Antonina Shevchenko

Antonina, sora mult mai celebrei Valentina, vine după probabil cea mai bună performanță din octogon, grație un TKO aplicat Arianei Lipski în runda a 2-a, în noiembrie.

Shevchenko este și ea specializată în victorii sau înfrângeri la decizie, ceea ce face această confruntare foarte interesantă pentru noi, pariorii.

Pentru pontul de siguranță am să mizez pe victoria Antoninei, cotă 1.75 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat, recomand victorie Antonina Shevcenko la puncte cotă 2.15 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Charles Oliveira vs Michael Chandler

Main event-ul galei propune o confruntare de la categoria ușoară – LIghtweight (71 kg), între Charles Oliveira (30-8) și Michael Chandler (22-5), pentru centura mondială, lăsată vacantă de Khabib.

Chandler a fost campion în Bellator, însă și-a pierdut centura în fața lui Patricio Freire și, chiar dacă și-a încheiat contractual în acea organizație cu alte două victorii, nu mulți se așteptau să aibă un impact în UFC.

Ponturi Charles Oliveira vs Michael Chandler

Chandler însă l-a redus la tăcere cu un KO devastator pe Dan Hooker și promite să câștige centura supremă la 35 de ani.

Oliveira vine după 8 victorii consecutive, ultima în fața lui Tony Ferguson, pe care l-a ridiculizat și se anunță favorit.

Oliveira și-a îmbunătățit enorm arsenalul și probabil că ar fi luptat pentru centură cu Nurmagomedov, dacă rusul nu s-ar fi retras.

Oliveira are un BJJ extraordinar, însă va avea în față un practicant de lupte libere, foarte puternic care niciodată nu a fost oprit prin tehnică articulară.

Din cele 30 de victorii, Oliveira are 19 prin procedee la sol și 8 și în 38 de lupte a ajuns de numai 4 ori la mâna arbitrilor.

Pentru pariul de siguranță mizez pe sub 4,5 runde cotă 1.40 de la Betano, în timp ce pe pentru riscul asumat mizez pe victorie Charles Oliveira, cotă 1.80 de la Betano

VIDEO / UFC 262 Free Fight: Charles Oliveira vs Tony Ferguson