Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Miocic vs Ngannou 28-3-2021

Ponturi UFC Miocic vs Ngannou 28-3-2021. UFC 260 vine cu mult anticipata ciocnire a greilor pentru titlul mondial între Stipe Miocic, campionul în exercițiu și Francis Ngannou, challengerul, iar Ponturi-bune.ro este iarăși aici pentru tine cu cele mai bune cote.

ponturi ufc Miocic vs Ngannou

Ponturi UFC Miocic vs Ngannou 28-3-2021

Ponturi UFC Miocic vs Ngannou 28-3-2021

Ponturi Stipe Miocic vs Francis Ngannou

În acest articol, analizăm ca de fiecare data două lupte, pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC 260, din Las Vegas vine cu 10 lupte împărțite pe două carduri, unul preliminar și unul principal (Main Card).

Gala este programată să înceapă la ora 1:00 duminică dimineață, în timp ce main card-ul,  cu 5 lupte la ora 4:00 AM – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 6:30 AM.

Luptele pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei, în timp ce pentru cardul principal trebuie achitat suplimentar 42 de euro.

Ponturi UFC Sean O’Malley vs Thomas Almeida

Sean „Sugar” O’Malley a avut parte de o accidentare urâtă în 2018, a revenit după aproape doi ani și și-a făcut KO adversarul cu o super lovitură, la prima lui gală din 2020.

Apoi, în a doua confruntare, lucrurile au luat o întorsătură urâtă, după și-a luxat glezna devreme în confruntarea cu Marlon Vera și a suferit prima înfrângere din carieră, prin TKO.

Ponturi Sean O’Malley vs Thomas Almeida

Thomas Almeida nu este însă nici pe departe la fel de periculos precum ”Chito” Vero și vine și după trei înfrângeri consecutive.

Stilul său se mulează perfect pe cel al lui Sean O’Malley și de aceea cred că putem face profit mizând direct pe o victorie rapidă.

Pentru pontul de siguranță îți recomand sub 2,5 runde cotă 1,52 de la Betano, în timp ce pentru riscul calculat merg cu încredere pe victorie O’Malley prin KO, TKO, Submission sau descalificare cotă 1.85 de la Betano.

Ponturi UFC 28-3-2021 Main Event: Stipe Miocic vs Francis Ngannou 2

Această luptă este a doua confruntare dintre cei doi, care, ca și prima, este pentru centura mondială a greilor, deținută acum de Stipe Miocic.

Acum 3 ani, la prima ciocnire, Stipe i-a administrat o lecție de luptă la sol lui Ngannou timp de 5 runde, aproape ridiculizându-l pe Francis.

Ponturi Stipe Miocic vs Francis Ngannou

Și atunci, ca și acum – culmea! –  , tot nigerianul Ngannou este văzut favorit și asta pentru că deține o forță de knockout cum UFC-ul nu a văzut până la el.

Mai mult, Ngannou se bucură de o popularitate uriașă și piețele au reacționat în consecință, tocmai pentru că s-au plasat deja multe bet-uri pe o victorie prin KO reușită de nigerian.

Este o luptă pe care o văd diferită mult față de prima, pentru că Ngannou învață repede și cred ca va fi mult mai dificil de dus la sol – a avut trei ani să se pregătească pentru acest aspect.

Cred că Ngannou va fi mai calculat și atent cu nivelul său de energie, ceea ce poate fi speculat, pentru că nu întrevăd o victorie în prima rundă pentru nigerian (Miocic este oricum metodic și nu caută KO în primele minute.

Pariul recomandat este peste 1,5 runde cotă 1,70 de la Betano, în timp ce la pariul cu risc mizez pe peste 2,5 runde cotă 2,35 de la Betano.

VIDEO / Vezi Miocic vs Ngannou 1 – prima luptă dintre cei doi