Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Makhachev vs Moise 18-07-2021

“Noul Khabib” ia cu asalta UFC! 4 ponturi pentru UFC Makhachev vs Moises Ponturi-bune.ro vine cu o avancronică MMA pentru confruntarea dintre Islam Mackhachev, nu doar antrenat de Khabib, ci și văzut ca un continuator al stilului dominant, și Thiago Moises, la UFC on ESPN 26, din Las Vegas. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Ponturi UFC
July 18,2021
06:30

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

 UFC Makhachev vs Moises, din Las Vegas, vine cu 11 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 6 lupte, este programat să înceapă duminică 18 iulie la ora 01:00, în timp ce main card-ul,  cu 5 confruntări, la ora 4:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 6:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei.

Ponturi Makhachev vs Moise

4 ponturi și două lupte analizate de ponturi-bune.ro pentru tine

Rodolfo Vieira vs.Dustin Stolzfus

Ar putea să fie lupta galei, chiar dacă niciunul dintre nume nu reprezintă main stream-ul.

Stolzfus vine după ce a debutat cu o înfrângere în UFC, în noiembrie anul trecut, învins la puncte de Kyle Daukaus.

Stolzfus a dat vina pe efectele COVID, boală ce a lăsat efecte de durată în ceea ce-l privește și consideră că abia acum este recuperat 100%.

Vieira este un adevărat ”vrăjitor” la sol, cu multiple titluri mondiale în BJJ la diferite categorii de greutate și va vrea să țină această confruntare la sol.

Viera, culmea, a pierdut singura lui luptă, din cele 8 la profesioniști, chiar printr-un procedeu articular în februarie anul acesta.

Cum ambii vin după înfrângeri, cred că precauția va fi pe primul loc și de aceea, pentru pontul de siguranță mizez pe Peste 1,5 runde, cotă 1.55 de la Casa Pariurilor, în timp ce pentru varianta cu risc calculat îți recomand Peste 2,5 runde, cotă 2.25 de la Casa Pariurilor.

Pariu recomandat: Peste 1,5 runde, cotă 1.55 de la Casa Pariurilor

La risc: Peste 2,5 runde, cotă 2.25 de la Casa Pariurilor

Main Event: Makhachev 1.15 vs Moises 5.20
Makhachev se vede favorit de la mare distanță și un bet pe cotă 1.15 nu are suficientă valoare.

Moises este un brazilian specializat în BJJ, cu o serie activă de 3 victorii consecutive, dar și cu 4 înfrângeri în cele 19 lupte avute la profesioniști.

Moises nu are, realmente, decât șansa unui procedeu articular, pentru că la toate celelalte capitol este deposit net:

Makhachev, antrenat de  Khabib Nurmagomedov, este văzut ca viitorul campion al categoriei Lighweight și pe bună dreptate: are o rezistență la efort incredibilă, își domină adversarii la sol și are un kick-boxing mult peste cei mai mulți grappleri din UFC.

Rusul vine după o victorie prin strangulare în lupta cu Drew Dobber și, chiar dacă are ”numai” 11 succese înainte de limită din cele 20 de lupte, până acum nu a avut la dispoziție 5 runde.

Mizez pe succesul clar al lui Makhachev, însă calculat, meticulos, prin care își va consuma adversarul.

Pentru pontul de siguranță mizez pe ”Peste 2,5 runde” cotă 1.40 de la casa pariurilor”, iar pentru pontul cu risc asumat mizez cu încredere pe Victorie Makhachev prin KO, TKO, submission sau descalificare cotă 2.50 de la Betano.

Pariu recomandat: Peste 2,5 runde” cotă 1.40 de la casa pariurilor
La risc: Victorie Makhachev prin KO, TKO, submission sau descalificare cotă 2.50 de la Betano

VIDEO / UFC on Espn 26 FREE FIGHT: Makhachev vs Tsarukyan:

Pariaza pe Cota 1.40 la Betano.

Plasează pariul