Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Holloway vs Kattar 16-1-2021

Ponturi UFC Holloway vs Kattar 16-1-2021 vezi aici analiza primei gale UFC a anului și iubitorii de MMA vor avea ce să vadă, la Abu Dhabi, pe Insula Yas, unde pentru prima data după aproape un an, vor fi și spectatori în tribună.

ponturi ufc Holloway - Kattar

Ponturi UFC Holloway vs Kattar 16-1-2021

Ponturi Main Event: Max Holloway vs Calvin Kattar

Cine se luptă și unde poți vedea gala în România?

Primul eveniment al anului UFC on ABC Holloway vs Kattar poate fi urmărit gratis doar de abonații aplicației ufcfightpass.com, al cărei abonament lunar este de aproximativ 40 de lei.

Dacă în 2020 toate galele erau transmise și de televiziunea Look Sport și canalele aferente, cel puțin pentru acest prim eveniment, se pare că nimeni nu a achiziționat drepturile tv.

Gala începe sâmbătă la ora 19:30 și are 11 lupte programate, 5 pe cardul principal și 6 pe cel preliminar.

Îți propunem 4 ponturi pentru cele două lupte analizate – pentru fiecare, ca de obicei, oferim un  pont de siguranță și unul pentru care considerăm că merită asumat riscul ceva mai crescut.

100% pana la 500 RON bonus
Pariază acum

Ponturi UFC: Carlos Condit vs Matt Brown

În co-main event se vor ciocni doi super veterani, Condit (36) și Brown (40) care sunt recunoscuți pentru faptul că preferă lupta în picioare, sunt duri și au fost implicați în războaie teribile.

Condit are 44 de lupte la profesioniști(31-13) și, deși a pierdut de 13 ori,  o singură dată a fost prin KO, în rest au fost înfrângeri fie la decizie, fie prin tehnici articulare – e puțin probabil să vedem prea mult ”sol”.

Condit a avut între 2016 și 2018 trei ani cu înfrângeri pe linie, ce e drept, la unii dintre luptătorii de top (Chiesa, Oliveira, Magny, Maia sau Lawler), a luat o pauză de 2 ani și a revenit cu o victorie în octombrie 2020 la Court McGee (practicant de lupte libere).

Ponturi Carlos Condit vs Matt Brown

Matt Brown, a pierdut de 17 ori în carieră, dar numai 3 au fost prin KO, de 10 ori prin tehnici articulare.

Brown este genul de luptător de totul sau nimic, ca dovadă că în 39 de lupte a ajuns la decizie de doar 6 ori, 4 fiind pierdute.

Mă aștept la o luptă în picioare, sângeroasă și spectaculoasă, dar în care KO-ul e mai puțin probabil în prima parte a luptei.

Mizez pe faptul că vom avea peste 2,5 runde cotă 1.65 de la Betano, în timp ce varianta pentru care merită riscul este victorie Condit prin decizie sau decizie tehnică, cotă 2.75.


Ponturi UFC: Max Holloway vs Calvin Kattar

Holloway, fostul campion mondial al categoriei featherweight, vine după două înfrângeri consecutive în fața campionului în exercițiu Alexander Volkanovski.

În ciuda celor două decizii nefavorabile, specialiștii consideră că în ultima luptă ar fi trebuit să fie el desemnat învingător.

Holloway nu a fost făcut vreodată KO în cele 27 de lupte și a pierdut o singură data înainte de limită, printr-o tehnică articulară acum 8 ani la Dustin Poirier – pare foarte puțin probabil să fie învins de Kattar înainte de sfârșitul celor 5 runde.

Ponturi Main Event: Max Holloway vs Calvin Kattar

Calvin Kattar, un striker, se laudă cu același tip de duritate: o singură înfrângere înainte de limită din 26 de lupte, printr-o tehnică articulară, niciodată nu a fost făcut KO – sunt semne că va fi o luptă de durată.

Max este favorit în opinia și cred că este un striker superior, dar care are tendința să intre mai greu în meci – are însă la dispoziție 25 de minute și nu cred că se va grăbi.

Mizez pe succesul lui Max, cotă 1.61, iar pentru varianta mai riscantă merită mizat pe succesul lui Max prin decizie sau decizie tehnică, cotă 2.25.

VIDEO / Vezi integral lupta dintre Max Holloway și Anthony Pettis