Pariuri sportive

Ponturi UFC Blaydes vs Lewis 21-2-2021

Ponturi UFC Blaydes vs Lewis 21-2-2021 - În acest articol, analizăm ca de fiecare data două lupte, pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Ponturi UFC Blaydes vs Lewis

Ponturi UFC Blaydes vs Lewis 21-2-2021

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Fight Blaydes vs Derrick Lewis, din Las Vegas vine cu 14 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 9 lupte, este programat să înceapă la sâmbătă 20 februarie la ora 23:00, în timp ce main card-ul,  cu 5 lupte la ora 1:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Las Vegas va începe în jurul orei 3:30 AM.

Toate luptele pot fi văzut pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei.

Ponturi UFC Katlen Vieira vs. Yana Kunitskaia

Bookmakerii o văd pe Viera favorită detașată, și pentru că are o singură înfrângere din cele 12 lupte, restul au fost victorii.

Viera a încasat un KO spectaculos în 2019 de la Irene Aldana și asta a făcut-o anul trecut mai prevăzătoare, mai temătoare – s-a văzut în lupta câștigată la decizie cu Sijara Eubanks.

De altfel, 4 dintre ultimele ei 5 victorii au fost la decizie, având un singur succes înainte de limită, procedeu articular, de când a  intrat în UFC.

Yana Kunitskaia, provenită din kick boxing și muay thai are 3 victorii la decizie și o înfrângere prin KO în ultimele 4 lupte – exact ca și Vieira.

Cu amenințarea de a fi eliminate din rooster în cazul unei înfrângeri sau cu promovarea spre titlul de la 61,2 kg (bantamweight), mă aștept la o luptă de durată.

Așadar, la  pariu recomandat mizez pe Meciul ajunge la finalul tuturor rundelor cotă 1.40 de la Betano, iar pentru selecția cu risc asumat mizez pe Victorie Vieira prin decizie cotă 1.85 de la Betano.

Main Event: Curtis Blaydes vs Derrick Lewis

Main event-ul galei propune o confruntare a greilor, în care KO-ul poate veni oricând de oriunde – mai ales de la Derrick Lewis.

Curtis Blaydes este recunoscut pentru ”solul” fantastic și probabil va încerca să-și impună voința în clinciuri.

Blaydes și-a dezvoltat însă  loviturile de brațe și ultimele victorii au venit prin KO-uri devastatoare, tocmai pentru că adversarii sunt preocupați să nu ajungă la sol și sunt surprinși cu lovituri la cap.

Lewis, care a mai luptat pentru titlu cu Daniel Cormier, știe ce înseamnă un wrestler (practicant de lupte libere) și și-a îmbunătățit enorm contra-procedeele pentru a evita solul.

Forța lui de KO este devastatoare și Blaydes va fi extreme de prevăzător – mă aștept la o victorie înainte de limită, muncită, a favoritului.

Pontul ”de siguranță” este  Victorie Curtis Blaydes prin KO, TKO, submission (tehnică de imobilizare) sau descalificare cotă 1.65 de la Betano, iar pentru selecția cu risc calculat vă propun Victorie Curtis Blaydes în runda a doua, cotă 5.00 de la Betano

VIDEO / Vezi Blaydes vs Dos Santos  (KO în runda a 2-a)


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri