Pariuri sportive

Ponturi UFC Adesanya vs Vettori 2 13-06-2021

Ponturi UFC Adesanya vs Vettori 2 13-06-2021. Pariază pe UFC 263 Adesanya vs Vettori 2/ Patru ponturi, ora și unde se vede în România. În acest articol, analizăm ca de fiecare dată două lupte, pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.

Ponturi UFC Adesanya vs Vettori 2 13-06-2021

Ponturi UFC Adesanya vs Vettori 2 13-06-2021

Ponturi UFC Adesanya vs Vettori 2 13-06-2021

UFC 263 programează o ciocnire pentru titlul mondial de la categoria mijlocie, între campionul en titre Israel Adesanya și Marvin ”The Italian Dream” Vettori, iar Ponturi-bune.ro, după ce ți-a oferit săptămâna trecută (iar) ponturi fără eroare (vezi AICI) îți propune să încasăm și în acest week-end.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC 263, de la Gila River Arena, Glendale, Arizona  vine cu 14 lupte împărțite pe trei carduri, două preliminare și cardul principal (Main Card).

Gala este programată să înceapă la ora 1:00 duminică dimineață, în timp ce main card-ul,  cu 5 lupte la ora 5:00 AM – principala luptă a galei va începe în jurul orei 7:30 AM.

Toate luptele de pe cardurile preliminare pot fi văzut pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 45 de lei, în timp ce pentru Main Card trebuie achitat suplimentar 37,39 euro.

Ponturi UFC Leon Edwards vs Nate Diaz

Este posibil lupta cea mai așteptată a întregului card, chiar dacă nu are nici măcar statut de co-main event, pentru că UFC 263 are două lupte pentru titluri mondiale.

Edwards vine după 8 meciuri fără înfrângere, în probabil cea mai echilibrată și spectaculoasă categorie din UFC: welterweight.

Edwards a revenit în octogon după o pauză de aproape doi ani, în urmă cu doar 3 luni, când a stat doar 5 minute față în față cu  Belal Muhammad – lupta a fost oprită din cauza unei lovituri accidentale în ochi, pe care a suferit-o Belal și a fost declarată ”no contest”.

Edwards propune o luptă la sol extrem de greu de contracarat, cu o presiune constantă, însă Diaz este o nucă greu de spart pentru oricine.

În plus, Diaz, care pleacă de departe cu șansa a doua (cotă 4.05), a pierdut o singură dată înainte de limită și atunci a fost vorba de o sângerare.

Diaz probabil că va ajunge pe spate, dar de acolo, poate să fie mai periculos decât își închipuie cei mai mulți, grație centurii sale negre în BJJ.

Lupta, în mod excepțional, este programată pentru 5 runde și nu pentru 3, chiar dacă nu este pusă în joc vreo centură mondială.

Nu cred că Edwards are ce-i trebuie pentru a-l scoate repede din octogon pe Nate și pentru pontul de siguranță mizez pe Peste 2,5 runde de la Betano cotă 1,50, în timp ce pentru riscul asumat marșez pe Peste 4,5 runde cotă 1.85 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event: Israel Adesanya vs Marvin Vettori

Este a doua confruntare dintre cei doi, după ce în urmă cu 2 ani, când Adesanya încă nu devenise campion mondial al acestei categorii, Vettori i-a pus cele mai multe probleme dintre toți adversarii de la ”mijlocie” – lupta s-a încheia cu o victorie majoritară, 2-1 pe cardurile arbitrilor, în favoarea lui Adesanya.

Adesanya vine acum după o primă înfrângere în octogon, învins la o categorie superioară (Semi-grea) de un adversar mult mai greu, Jan Blachowicz.

Cu toate că Vettori are o bună mișcare a capului, greu de lovit, și o bază serioasă în lupte libere, impresia mea este că de data asta lucrurile vor fi tranșate mult mai clar în favoarea lui de Adesanya, însă nu mă aștept totuși la un KO, pentru că așa ceva nu i s-a întâmplat în carieră lui Vettori.

De aceea, pentru pontul de siguranță îți recomand să mergi pe Peste 3,5 runde cotă 1.50 de la Betano și pentru varianta cu risc asumat mizez pe Victorie la puncte Adesanya, cotă 2.50 de la Betano

VIDEO / UFC 263 Free Fight: Israel Adesanya vs Marvin Vettori 1


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri