Ponturi Tenis Sugita - Fritz - Winston-Salem (SUA)


Salt spectaculos pentru nipon

Astazi, de la ora 01:00, avem partida Sugita – Fritz, un duel interesant din mai multe puncte de vedere. Ce luam pe biletul zilei?

Sugita este un japonez ajuns la 28 de ani care si-a atins in sfarsit varful carierei. In acest moment, se afla pe locul 43, el bifand abia in stagiunea precedenta primul „breakthrough”, intrarea in prima suta mondiala. Niponul prefera aceste suprafete rapide, iar in 2017 si-a dat drumul la joc, acontandu-si inca 4 tirluri – 3 challengeruri (Yokohama, Shenzhen si Surbiton) si un trofeu la Antalya.

Asadar, avem 2 titluri pe hard si 2 pe iarba. Eliminat in primul tur la Rogers Cup, Yuichi a ajuns in sferturi de finala la Cincy, de unde a fost scos de viitorul campion, bulgarul Dimitrov.

Fritz face parte din noua generatie de tinere talente de peste Ocean. Taylor are doar 19 ani si este pe locul 127 ATP. Are un serviciu puternic, plus 1-2 lovituri scurte ce pot termina punctele. Rezultatele au venit pentru Taylor la startul stagiunii precedente, challenger castigat la Happy Valley (AUS), la inceput de sezon, plus o finala la Memphis (SUA) sau sfert de finala la Acapulco (MEX).

Apoi, nu prea a mai mers nimic si Taylor a trebuit sa astepte turneul de la Dallas, din februarie, pentru a-si trece in cont o finala. A sarit peste sezonul de zgura, pentru a se recupera dupa o accidentare la genunchi, si a revenit pe iarba, cu rezultate modeste insa. S-a simtit mai bine odata cu trecerea in State, dar tot la un challenger a reusit ceva, o semifinala, la Aptos. In primul tur, a avut emotii cu Jaziri, insa s-a impus in 3 seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3.

In singura confruntare directa, in 2016, la Halle, japonezul s-a impus in 3 seturi, scor 7-6, 2-6, 6-3. Condus cu set si break in actul secund, Fritz a reusit sa-l intoarca pe Jaziri, deci avem o bila alba pentru el. Totusi, consemnam lipsa de rabdare a lui Malek, decisiva pentru acel rezultat. Sugita este altfel, un sportiv mai implicat in schimburi, unul ce poate rezista perfect de pe fundul terenului. Chiar daca evolueaza acasa, Taylor pleaca cu a doua sansa, parerea mea.

Pronostic Sugita – Fritz: Sugita castiga, la o cota de 1,85 la Betano

Articol scris de Paul: 22W – 21L – 2D

Oferta pariuri online si cote Sugita – Fritz