Ponturi Tenis Stosur - Begu - Doha (QAT)


Cariera australiencei este pe o panta descendenta

Marti, in jurul orei 16:00, avem disputa Stosur – Begu, din runda inaugurala de la Doha. Mai poate australianca sa joace la un nivel inalt sau si-a cam spus ultimul cuvant in circuit?

Stosur

Cota 2.25

Begu

Cota 1.65

Stosur se afla pe locul 44 WTA, dar australianca de 33 de ani nu prea pare sa mai aiba aceeasi prezenta determinanta in circuit. Asta in ciuda unui titlu cucerit anul trecut, la Strasbourg (FRA), pe zgura. Insa din 2010 incoace, Sam este intr-o continua cadere.

Eliminata in primul tur la Brisbane, n-a reusit decat o victorie la Sydney inainte sa piarda cu Gavrilova, scor 4-6, 2-6. La Australian Open, a fost scoasa de Puig inca din runda inaugurala. Forma proasta a continuat si la turneul din Taipei, unde Hibino (JPN) a batut-o cu 7-6, 6-2.

Begu se afla pe locul 37, dupa un start de sezon destul de bun, cu semifinala la Shenzhen (CHI). In Asia, a pierdut destul de clar impotriva lui Halep, insa era un matchup clar nefavorabil Irinei. Din pacate, evolutia buna n-a continuat si la Hobart (AUS) sau la Australian Open. La Melbourne, Irina n-a putut s-o depaseasca pe Martic (CRO) in runda secunda, pierzand cu 4-6, 6-7.

La St Petersburg, a jucat „optimi” si chiar a reusit sa-i ia set lui Kvitova, dar s-a recunoscut infranta cu 3-6, 6-1, 1-6. Deloc surprinzator, a jucat trei seturi si-n partida de FED Cup, cu Andreescu (CAN), scor 6-3, 6-7, 6-2. Mai usoara a fost intalnirea cu Sebov, scor 6-2, 6-4, disputa ce a adus punctul decisiv pentru Romania.

In singura intalnire directa, Irina a castigat, anul trecut, la Charleston (SUA), scor 7-5, 6-3. In continuare, Sam isi bazeaza jocul pe un serviciu bun si pe o dreapta ce se vrea decisiva. Sigur, loviturile nu mai au aceeasi acuratete, iar deplasarea pe teren este la un nivel mai jos. S-ar putea sa fie un meci lung, pentru ca asa ne obisnuieste Begu, dar in cele din urma, romanca ar trebui sa plece invingatoare de pe teren. Stosur este o fosta mare campioana, insa una care si-a cam spus ultimul cuvant in circuit.

Pronostic Stosur – Begu: Begu castiga

Cota 1.65 la Unibet

Articol scris de Paul: 19W – 12L

Oferta pariuri online si cote Stosur – Begu