Ponturi Tenis Souza vs Jaziri - Leon (MEX)


Ponturi Tenis Souza vs Jaziri – Leon (MEX)

Souza vs JaziriSursa foto: tennis.com

Astazi, de la ora 23:30, la challengerul de la Leon (MEX), avem un duel intre doi jucatori cu un serviciu solid, Souza vs Jaziri, asa ca ramane de vazut cine dispune de un joc mai complex pentru a se impune. Eu am o banuiala, un pronostic numai bun pentru biletul zilei.

Souza este un brazilian in varsta de 27 de ani situat pe locul 128 in clasamentul mondial. Este un obisnuit al turneelor de acest calibru, iar cea mai buna clasare a sa a fost pozitia a 70-a in 2013. Are sapte turnee Challenger castigate si cinci Futures, insa ultimul a venit tocmai in 2014. Este un tenismen de zgura, insa datorita inaltimii, 1,93, se descurca decent si pe hard, la un anumit nivel. N-a depasit niciodata runda inaugurala la vreun turneu de Mare Slem. Anul acesta, are o „optime’ la Quito (ECU), pe zgura, in rest a legat rar doua victorii. Este totusi 5-2 in 2016 atunci cand vine vorba de suprafetele dure. Pana acum a trecut de Jung (TPE) si Popko (KAZ) in minimum de seturi.

Jaziri este din Tunisia si ocupa locul 92 in clasamentul ATP. Are 32 de ani si a cucerit patru titluri Challenger in cariera. Profesionist din 2003, tunisianul parca si-a dat drumul la cariera abia in 2011, pentru ca patru ani mai tarziu sa ocupe cea mai buna pozitie, locul 65. Anul acesta a castigat la Guadalajara (MEX), pe hard. De fapt, Malek a disputat in acest sezon doar meciuri pe suprafete rapide. Este un jucator de gabarit, cu serviciu bun, iar aceasta suprafata i se potriveste bine. Titlul din Mexic a venit la timpul potrivit, dupa inceputul mai potrivnic pentru Jaziri, cu cinci infrageri in primele cinci partide din 2016.

Souza conduce cu 2-1 la intalnirile directe, insa Jaziri este clar tenismenul mai bun pe aceasta suprafata. Daca va reusi sa scurteze punctele, atunci Malek nu poate avea probleme, iar cota pentru victorie este chiar decenta.

Pronostic Souza vs Jaziri: Jaziri castiga, la o cota de 1,57 la Netbet

Articol scris de Paul: 44W  -31L  -2D

Oferta pariuri online si cote Souza vs Jaziri

jaz