Ponturi Tenis Safarova - Cirstea - Australian Open


Sorana trebuie sa-si fructifice mai des serviciul

In aceasta noapte, de la ora 04:00, avem partida Safarova – Cirstea, in turul secund de la Australian Open. Chiar daca serviciul ii mai face probleme, Sorana poate sa tina aproape de adversara ei.

Safarova

Cota 1.33

Cirstea

Cota 3.30

Safarova se afla pe locul 29 mondial si are 30 de ani. Este o jucatoare aproape completa, dupa parerea mea, care insa a explodat destul de tarziu. Are sapte titluri in cariera, insa niciunul in 2017.

Chiar daca nici anul trecut nu prea a fost constanta, Safarova a ajuns in „sferturi” la Miami si Toronto, semifinale la Taipei, Quebec si Nottingham, si in ultimul act la Budapesta. A avut un prim tur foarte greu la Sydney (AUS), contra lui Kerber (GER), si a pierdut in 3 seturi, scor 7-6, 6-7, 6-2. Mai usor, dar nu cu mult, a fost pentru ea in runda inaugurala de la Melbourne, 7-5, 6-3 cu Tomljanovic (AUS).

Cirstea se afla pe locul 36, in urma unei stagiuni cu suisuri si coborasuri pentru Sorana. A ajuns in „optimi” la Melbourne, sferturi de finala la Madrid Beijing sau semifinale la Nurnberg. insa au fost si destule eliminari timpurii la turnee importante.

A fost dezamagitoare in cele doua turnee de pana acum – eliminata in turul secund la Brisbane (AUS), de catre Sevastova (LAT), scor 2-6, 1-6, si-n runda inaugurala la Hobart (AUS), de Watson (GBR), scor 5-7, 3-6. Chiar si asa, a trecut de Diyas (KAZ) in runda inaugurala, scor 5-7, 6-4, 6-3. A ratat mai multe mingi de meci, dar totul e bine cand se termina cu bine. Totusi, nu putem sa nu observam problemele pe care Sorana le are la serviciu. A pus „primul” in teren in doar 46% din cazuri.

Soarana a dovedit ca este competitiva la acest turneu, insa dificultatile la repunerea mingii in joc nu pot fi ignorate. Bine ca romanca este agresiva la retur si face multe puncte castigatoare (45 cu Diyas). Dar cand aceste mingi nu vor mai intra in teren? Cele doua s-au intalnit de 5 ori pana acum, iar Safavora are 4-1. Totusi, ultima disputa a avut loc prin 2014, iar de atunci atat Sorana cat si Lucie au traversat diverse perioade de tranzitie. Ma astept la un duel echilibrat, chiar daca, cel mai probabil, vor fi destule breakuri. Insa atunci cand Cirstea a avut probleme la serviciu, a demonstrat de fiecare data ca poate recupera pe retur.

Pronostic Safarova – Cirstea: peste 8,5 gameuri in primul set

Cota 1.50 la Betano

Articol scris de Paul: 30W – 26L – 2D

Oferta pariuri online si cote Safarova – Cirstea