Ponturi Tenis Sabalenka - Errani - Dubai (EAU)


Misiune dificila pentru Sara

Luni, de la ora 12:00, in ultimul tur al calificarilor de la Dubai, avem partida Sabalenka – Errani. Italianca este departe de sportiva ce ocupa candva locul 7 WTA.

Sabalenka

Cota 1.53

Errani

Cota 2.45

Sabalenka are doar 19 ani, dar este o forta a naturii. Nascuta la Minsk, Belarus, Aryna masoara 1,82 m inaltime si se afla pe locul 63 WTA. Are un titlu challenger castigat in cariera, la sfarsitul anului trecut, la Mumbai (IND).

A inceput sezonul in aceeasi nota pozitiva, cu sferturi de finala la Shenzhen si Hobart. La Melbourne, n-a trecut de runda inaugurala, invinsa de Barty in trei seturi. Le-a invins pana acum in calificari pe Zhu (CHI), scor 6-1, 6-3, si pe Kato (JPN), scor 6-3, 6-4.

Errani a aratat de atatea ori bine in sezoanele precedente, insa ultimele 2 sezoane au fost de uitat. E drept, Sara a ajuns la 30 de ani, si in plus, a mai avut si altfel de probleme. Dificultati ce au facut-o sa cada pana pe locul 141 WTA.

A inceput sezonul cu infrangere in primul tur la Auckland (NZL), in fata lui Strycova (CZE), iar la Australian Open nici n-a fost capabila sa se califice pe tabloul principal. La turneul anterior, la St Petersburg (RUS), a pierdut tot in calificari. Si apropo de acest „chin”, la Dubai le-a depasit pe Aoyama (JPN), scor 6-1, 6-0, si pe Pera (SUA), scor 6-4, 6-4.

Nu cred ca este nevoie sa comentam forma in care se afla Errani, capabila sa castige doar in fata adversarelor ce nu pot profita de serviciul ei extrem de moale. Insa Sabalenka clar nu se regaseste in aceasta descriere. In singura lor disputa directa, jucatoarea din Belarus s-a impus, anul trecut, la Tianjin (CHI), scor 6-1, 6-3. Italianca a castigat doar 29% din punctele cu primul si n-a salvat niciuna dintre cele 7 mingi de break avute de adversara. Mai are rost sa mentionam pe cine ar trebui sa mergem in aceasta confruntare?

Pronostic Sabalenka – Errani: Sabalenka castiga

Cota 1.53 la Unibet

Articol scris de Paul: 24W – 17L

Oferta pariuri online si cote Sabalenka – Errani