Ponturi Tenis Sabalenka - Buzarnescu - Lugano (SUI)


Mihaela este in scadere de forma

Miercuri, de la ora 12:30, avem partida Sabalenka – Buzarnescu, din primul tur de la Lugano. Chiar daca romanca e favorita 7 a competitiei, nu cred ca va avea o disputa usoara.

Sabalenka

Cota 2.16

Buzarnescu

Cota 1.70

Sabalenka este o sportiva de 19 ani, nascuta la Minsk, Belarus, ce se regaseste pe pozitia a 61-a WTA. Destul de inalta, Aryna profita de acest aspect pentru a-si crea avantaj. Are un titlu challenger castigat in cariera, la sfarsitul anului trecut, la Mumbai (IND).

A inceput sezonul in aceeasi nota pozitiva, cu sferturi de finala la Shenzhen si Hobart. La Melbourne, n-a trecut de runda inaugurala, invinsa de Barty in trei seturi. La Dubai, n-a trecut de calificari, in timp ce la Indian Wells a ajuns in turul III.

Buzarnescu a bifat, la inceputul anului, prima ei finala de turneu WTA, la Hobart (AUS). Asta dupa ce, in stagiunea precedenta, a castigat 6 titluri ITF si a ajuns in primul sfert de finala WTA. Acum, se afla pe locul 40 WTA,

Dupa ultimul act din Australia, a mai facut o semifinala la ITF-ul de la Midland (SUA), insa apoi a cam dezamagit. Bine, asta si pentru ca Mihaela ne obisnuise cu un nivel destul de ridicat in ultimele sase luni. La Budapesta, tur II, Indian Wells, eliminata in runda inaugurala, la fel si la Miami. La Charleston, a luat bataie de la Errani in turul doi.

Doua tenismene ce s-ar descurca mult mai bine in sala, dar este perioada aceea a anului cu turnee pe zgura. Si cam trebuie sa faca intr-un fel sa se descurce. Daca impotriva lui Errani, Mihaela a avut ceva sanse, in ultimul timp insa ea s-a chinuit serios cu adversarele ce loveau puternic. Era mereu inghesuita, iar solutiile nu prea mai apareau la orizont. Poate ca risc putin, pentru ca nu ma astept la prea multe de la Sabalenka pe zgura, dar forma mai slaba a lui Buzarnescu ma face sa cred ca sportiva din Belarus spera la victorie.

Pronostic Sabalenka – Buzarnescu: Sabalenka + 1,5 seturi

Cota 1.46 la Unibet

Articol scris de Paul: 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Sabalenka – Buzarnescu