Ponturi Tenis Pouille vs Karlovic - Bucuresti (ROM)


Ponturi Tenis Pouille vs Karlovic – Bucuresti (ROM)

Pouille vs KarlovicSursa foto: atpworldtour.com

Astazi, de la ora 11:30, avem intalnirea Pouille vs Karlovic, un meci ramas restanta dupa ce in ziua a treia de la Bucuresti nu s-a putut disputa niciun meci din cauza ploii. Va putea profita francezul de forma slaba traversata de gigantul croat? Un asemenea pronostic ar fi numai bun pentru biletul zilei.

Pouille este un francez in varsta de 22 de ani ce ocupa locul 72 in clasamentul ATP. Are un sezon extrem de promitator, cu o „optime” la Miami, invins de conationalul Simon, in doua seturi, si inca una la Monte Carlo, batut tot de un francez, Tsonga, si tot in minimum de seturi. Are insa si victorii importante in acest an, la Goffin (BEL), Ferrer (SPA) si Gasquet (FRA). La 1,85 inaltime, Lucas serveste destul de bine, insa se poate intinde la joc si de pe fundul terenului. Chiar daca prefera hardul, isi poate utiliza forehand-ul, cea mai buna lovitura, cu incredere si pe suprafete mai lente.

Karlovic a ajuns la 37 de ani si ocupa locul 29 in clasamentul baietilor. Dupa un 2015 mai mult decat decent, chiar cu un titlu castigat la Delray Beach (SUA), Ivo are un sezon plin de accidentari. A inceput la Auckland (AUS), dar a iesti in primul tur. Au urmat apoi eliminari inca din runda inaugurala la Australian Open, Delray Beach (SUA) si Acapulco (MEX). La penultimul turneu, croatul a trebuit chiar sa abandoneze, la 4-6, 1-2 pentru Bedene (GBR). Asta se intampla la sfarsitul lui februarie. Desi si-a revenit si a avut mai multe zile sa se pregateasca la Monte Carlo, Ivo nu a izbutit sa obtina prima victorie in acest sezon. A castigat cateva meciuri importante pe zgura de-a lungul carierei, insa din ce l-am observat anul acesta, a cam ajuns la capatul puterilor din punct de vedere fizic. Dupa cum stiti, are o singura tactica, dar buna: serviciu + urcare la fileu. Acum, nici asta nu mai prea functioneaza, din cauza mobilitatii tot mai reduse.

Cei doi s-au mai intalnit o singura data, in 2014, la Paris (FRA), cu Pouille castigand 2-0 la seturi. Sunt doi tenismeni ce se bazeaza mult pe serviciu, insa Karlovic pare iesit complet din forma in acest moment, in timp ce Lucas este pe un trend ascendent. N-ar trebui sa avem probleme in alegerea pronosticului pentru Pouille vs Karlovic.

Pronostic Pouille vs Karlovic: Pouille -2,5 gameuri, la o cota de 1,59 la Unibet

Articol scris de Paul: 20W – 12L  -1D

Oferta pariuri online si cote Pouille vs Karlovic

pou