Ponturi Tenis Pouille vs Delbonis - Bucuresti (ROM)


Ponturi Tenis Pouille vs Delbonis – Bucuresti (ROM)

Pouille vs DelbonisAstazi, de la ora 13:00, are loc prima semifinala a turneului de la Bucuresti, Pouille vs Delbonis. Argentinianul este favorit, iar personal cred ca se poate impune mult mai lejer decat o arata cotele. Vedem meciul pe biletul zilei?

Pouille este un francez in varsta de 22 de ani ce ocupa locul 72 in clasamentul ATP. Are un sezon extrem de promitator, cu o „optime” la Miami, invins de conationalul Simon, in doua seturi, si inca una la Monte Carlo, batut tot de un francez, Tsonga, si tot in minimum de seturi. Are insa si victorii importante in acest an, la Goffin (BEL), Ferrer (SPA) si Gasquet (FRA). La 1,85 inaltime, Lucas serveste destul de bine, insa se poate intinde la joc si de pe fundul terenului. Chiar daca prefera hardul, isi poate utiliza forehand-ul, cea mai buna lovitura, cu incredere si pe suprafete mai lente. La Bucuresti, i-a depasit pe sarbul Lajovic, pe croatul Karlovic si pe italianul Lorenzi. Cu Paolo a avut cele mai multe probleme, avand nevoie de set decisiv. Lucas s-a adaptat ceva mai greu la stilul mai „tehnic” al italianului.

Delbonis este din Argentina si are 25 de ani. Ocupa in acest moment locul 40 in clasamentul baietilor, iar luna aprilie a fost una cu succes pentru Federico, acesta castigand turneul de la Marrakech (MAR), pe zgura. Apoi, a fost eliminat de la Monte Carlo, insa de un Verdarsco aflat in forma, dupa cum putem vedea si aici la Bucuresti, spaniolul fiind in cealalta semifinala. Delbonis se mai poate lauda si cu o „optime” la Indian Wells, eliminandu-l in State pe Murray. Inalt, 1,91 inaltime, Federico serveste destul de bine, motiv pentru care este un „all-court player”. Forehand-ul este lovitura favorita, iar pe langa titlul de la Marrakech (MAR), mai are unul la Sao Paolo (BRA), in 2014, tot pe zgura. La Bucuresti, a trecut de lejer de Marchenko (UKR) si Cecchinato (ITA).

Pouille s-a descurcat excelent in fata jucatorilor de serviciu, gen Lajovic si Karlovic, insa Delbonis este de o alta factura. L-am vazut pana si pe batranul Karlovic atacand serviciul doi extrem de modest pe zgura al lui Pouille, asa ca ma astept si la mai multe de la Federico. Mi se pare ca argentinianul, aflat si-n forma, dispune de mai multe arme decat Pouille. Daca Lorenzi a fost aproape, cu serviciul sau lent, nu vad de ce Delbonis n-ar avea sanse mai bune.

Pronostic Pouille vs Delbonis: Delbonis castiga, la o cota de 1,50 la Unibet

Articol scris de Paul: 23W  -14L – 1D

Oferta pariuri online si cote Pouille vs Delbonis

delb