Ponturi Tenis Paire - Johnson - Basel (SUI)


Francezul continua sa dezamageasca

Astazi, de la ora 14:00, avem partida Paire – Johnson, iar la cum se prezinta francezul in acest final de stagiune, nu cred ca putem sa scapam aceasta disputa de pe biletul zilei.

Paire

Cota 2.30

Johnson

Cota 1.62

Paire se gaseste pe locul 40 in clasamentul baietilor, iar actualul sezon l-a inceput extrem de bine, cu semifinale la Chennai (IND) si Montpellier (FRA). Ca de obicei, a urmat adevarata fata a lui Benoit, un tenismen foarte talentat, insa prea capricios.

Pe zgura, unde-l vedeau ceva mai implicat, n-a izbutit decat o semifinala la Marrakech (MAR). A ajuns in semifinale la Stuttgart si-n „optimi” la Wimbledon, iar Metz a avut ocazia sa puna mana pe un titlu. Din pacate pentru el, a capotat in fata lui Gojowczyk (GER). La Tokyo, Shanghai si Antwerp a fost eliminat in primul tur.

Johnson este un american in varsta de 27 de ani ce ocupa locul 43 in clasamentul baietilor. Are doua titluri cucerite in cariera, anul trecut, la Nottingham (GBR), pe iarba, si la Houston (SUA), pe zgura.

Anul acesta, a jucat totusi destul de putin, si se poate lauda doar cu o semifinala la Auckland (NZL), la inceput de stagiune, si iar cu titlul de la Houston. De altfel, a avut o cadere important in clasament in 2017 din cauza jocului mai putin constant. A atins faza sferturilor de finala la Tokyo, iar la Shanghai a fost scos in „optimi”.

Paire a ajuns la 3 infrangeri consecutive, iar finalul de stagiune nu se anunta unul stralucit pentru francez. Ma indoiesc ca se va mai implica in perioada ce urmeaza, insemnand ca putem profita daca pariem impotriva lui. Johnson s-a impus in singura disputa directa, in 2014, la Cincinnati (SUA), scor 6-4, 6-1. Este un tensismen serios, puternic si poate sa profite daca Benoit va juca pasiv.

Pronostic Paire – Johnson: Johnson castiga

Cota 1.62 la Unibet

Articol scris de Paul: 38W – 24L

Oferta pariuri online si cote Paire – Johnson