Ponturi Tenis Osaka - Mladenovic - Dubai (EAU)


Serviciul va fi baza celor doua jucatoare

Luni, de la ora 17:00, avem partida Osaka – Mladenovic, in primul tur de la Dubai. Cum amandoua au acelasi principal atuu, mizez pe un meci destul de lung.

Osaka

Cota 1.80

Mladenovic

Cota 1.97

Osaka este o tanara japoneza in varsta de 20 ani. Este o tenismena inalta, 1,80, si dispune de un serviciu puternic. De asemenea, este o jucatoare foarte agresiva, mai ales cu forehand-ul. N-are mari rezultate in 2017, insa  a fost mai degraba un sezon de tranzitie.

Chiar daca in aceasta stagiune Naomi trebuie sa confirme, a inceput cum nu se putea mai prost, cu o eliminare in primul tur la Hobart (AUS), 3-6, 3-6 cu Putintseva (KAZ). Un rezultat decent la Melbourne, optimi de finala, insa o prestatie palida in fata lui Halep. La Doha, a fost nevoita sa joace in calificari, iar apoi a fost scoasa in turul doi, de Sevastova, scor 4-6, 1-6.

Mladenovic este o frantuzoaica in varsta de 24 de ani. Ocupa locul 13 si se bazeaza mult pe serviciu si pe o dreapta superba. Anul trecut, a cucerit un titlu, la St Petersburg (RUS), plus 3 finale – Acapulco (MEX), Stuttgart (GER) si Madrid (SPA).

A terminat groaznic stagiunea precedenta si la fel de rau a inceput-o si pe aceasta – cu infrangeri in primul tur la Brisbane, Sydney si Australian Open. A avut apoi o tresarire de orgoliu la St Petersburg, unde a ajuns pana in finala, pierduta cu Kvitova, dar si-a reluat seria de meciuri proaste la Doha. In Qatar, Mladenovic a pierdut in turul 2, cu Blinkova (RUS), scor 3-6, 3-6.

Cele doua nu s-au intalnit niciodata pana acum, dar au ceva in comun – ambele servesc bine si sunt predispuse la multe erori nefortate. Osaka a parut imobila rau in meciul sau cu Sevastova de la Doha, in timp ce Mladenovic nu reusea un punct bun fara sa strice apoi inca trei. Doua tenismene cu acelasi stil, care se dueleaza pe o suprafata rapida. M-ar surprinde mult daca n-am vedea un meci cu multe gameuri.

Pronostic Osaka – Mladenovic: peste 19,5 gameuri

Cota de 1.50 la Betano

Articol scris de Paul; 24W – 17L

Oferta pariuri online si cote Osaka – Mladenovic