Ponturi Tenis Nishioka - Seppi - Australian Open


Duel echilibrat in turul doi

In aceasta noapte, de la ora 02:00, avem partida Nishioka – Seppi, in turul secund de la Australian Open. Pare un duel echilibrat, in care niciunul dintre tenismeni nu pare sa aiba un avantaj clar. Andreas este mai experimentat, insa japonezul se misca incredibil pe teren. Ce pronostic vom alege?

Nishioka

Cota 2.40

Seppi

Cota 1.57

Nishioka este un japonez in varsta de 22 de ani, despre care se crede ca poate ajunge la acelasi nivel ca si conationalul sau, Nishikori. Numai ca Yoshihito a cazut tocmai pe locul 168 din cauza unei accidentari. In 2017, avea sa ajunga in „sferturi” la Acapulco (MEX) si-n „optimi” la Indian Wells, dar avea sa abandoneze la Miami.

Iar prima sa disputa din martie anul trecut s-a consumat la Playford, challengerul de inceput de an din Australia. A fost o infrangere, cu Schnur (CAN), scor 4-6, 3-6. S-a dus sa joace niste meciuri demonstrative la Kooyong (AUS), iar asta i-a facut bine. S-a impus in primul tur, cu Kohlschreiber (GER), scor 6-3, 2-6, 6-0, 1-6, 6-2. Greu, ce-i drept, dar macar a trecut mai departe.

Seppi este departe de forma de acum 4-5 ani, dar italianul de 33 de ani se afla totusi pe locul 76 in clasamentul baietilor. Forehand-ul este lovitura preferata a lui Andreas, insa nu putem neglija nici serviciul sau backhand-ul.

Italianul se mentine bine in clasament pentru ca joaca la multe turnee challenger. Totusi, anul trecut, n-a castigat nicio competitie de genul, dar a ajuns intr-o semifinala de turneu ATP, la Antalya (TUR), pe iarba. A inceput extraordinar actuala stagiune, cu un titlu la challengerul de la Canberra (AUS). N-a avut un prim tur dificil, 3-6, 6-4, 6-2, 6-2 cu Moutet (FRA).

Niponul a aratat bine fizic in prima partida, poate putn surprinzator dupa pauza indelungata. Evident, jocul sau n-a putut sa fie consistent pe toata durata meciului, de aici si seturile dezechilibrate. Seppi este un metronom, dar unul ajuns la 33 de ani, iar mingea nu se mai intoarce ca din perete. Are slabiciunile sale, iar un tenismen rapid ca Nishioka este oricand pregatit sa profite, chair daca a jucat 5 seturi in runda anterioara. Este cam greu sa vedem doar 3 seturi, de aici si pariul acesta care mi se pare valoros.

Pronostic Nishioka – Seppi: peste 3,5 seturi

Cota 1.57 la Unibet

Articol scris de Paul: 29W – 23L – 2D

Oferta pariuri online si cote Nishioka – Seppi