Ponturi Tenis Niculescu - Wickmayer - Miami (SUA)


Inca o romanca pe tabloul principal la Miami?

In ultimul tur al calificarilor de la Miami, avem partida Niculescu – Wickmayer. Desi belgianca are destula experienta sa aiba reale sanse in accederea pe tabloul principal, Moni rar rateaza asemenea oportunitati.

Niculescu

Cota 1.55

Wickmayer

Cota 2.40

Niculescu, locul 70 mondial, a avut in 2017 doar un ultim act, la Hobart (AUS) si foarte multe rezultate proaste. De aceea, nu prea aveam pretentii de la sportiva de 30 de ani in actuala stagiune.

Monica a inceput sezonul cu o infrangere, la Shenzhen (CHI), insa a jucat foarte bine la Hobart (AUS), unde a ajuns in sferturile de finala. La Melbourne, a parasit competitia inca din primul tur, in timp ce in Taipei, a pierdut meciul din „sferturi” cu Lisicki (GER). Moni a jucat bine la Doha, unde a reusit sa ajunga in „optimi” pornind din calificari, dar n-a mai repetat acelasi joc si la Budapesta sau Indian Wells. In primul tur al calificarilor, a dispus de Lottner (GER), scor 6-4, 6-0.

Wickmayer este o belgianca in varsta de 28 de ani situata pe locul 109 in clasamentul WTA. Yanina a suferit numeroase accidentari in cariera, probleme peste care Wickmayer n-a reusit sa treaca, de aceea si pozitia modesta din ierarhia feminina. In 2009, cucerea doua titluri si incheia anul in top 20.

Stagiunea aceasta, a miscat ceva doar la challengerul de la Indian Wells, unde a ajuns in „sferturi”. La competitia principala, a trecut de calificari, dar s-a oprit in turul secund. In runda inaugurala a calificarilor la Miami, a batut-o pe Rogowska (AUS), scor 6-4, 6-7, 6-4.

H2H este 2-2, insa ultima disputa directa a avut loc in 2015. De atunci, s-au schimbat destul de multe lucruri, iar Wickmayer este departe de sportiva din perioada aceea. Acum, Monica este favorita clara, in ciuda faptului ca vorbim despre o suprafata destul de rapida. Insa varietatea in lovituri s-ar putea sa-si spuna cuvantul in fata unei oponente ce nu loveste exact, care desi mai are explozie in lovituri, nu mai dispune de aceeasi acuratete.

Pronostic Niculescu – Wickmayer: Niculescu va castiga

Cota 1.55

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Niculescu – Wickmayer