Ponturi Tenis Mladenovic - Martic - Miami (SUA)


Mladenovic tot cade in clasament

Vineri, in jur de ora 21:30, avem partida Mladenovic – Martic, din turul doi de la Miami. Croata are o perioada buna si intalneste fix tipul de adversara de care poate sa dispuna.

Mladenovic

Cota 2.65

Martic

Cota 1.48

Mladenovic este o frantuzoaica in varsta de 24 de ani. Ocupa locul 19 si se bazeaza mult pe serviciu si pe o dreapta superba. Anul trecut, a cucerit un titlu, la St Petersburg (RUS), plus 3 finale – Acapulco (MEX), Stuttgart (GER) si Madrid (SPA).

Dupa ce a incheiat stagiunea precedenta cu 12 infrangeri la rand, Mladenovic a inceput si 2018 cu trei meciuri pierdut consecutive – la Brisbane, Sydney si Australian Open. A obtinut prima victorie la St Petersburg si a avut chiar un turneu bun, ajungand in finala (ultim act cedat cu Kvitova). Doha, Dubai si Indian Wells n-au reprezentat competitii la fel de reusite, in timp ce la Acapulco a atins faza sferturilor de finala.

Martic a fost chinuita de accidentari si s-a luptat intens sa revina in elita, iar la 27 de ani, Petra demonstreaza ca este inca posibil sa practice un tenis de inalta calitate. In 2017, n-a jucat foarte mult, asta deoarece a revenit in circuit abia prin aprilie.

Actualul sezon l-a inceput la Auckland (NZL), insa dupa o victorie cu Vondrouseva (CZE), a urmat o infrangere cu Wozniacki (DEN). La Australian Open a ajuns destul de bine, pana in „optimi”, in timp ce la Budapesta a atins faza sferturilor de finala. Aceeasi faza a atins-o la Indian Wells, unde a pierdut cu Halep, in trei seturi, dar acest rezultat a adus-o pana pe locul 40 mondial. In primul tur, a invins-o pe Davis (SUA), scor 6-1, 7-5.

Petra se va confrunta cu un alt tip de jucatoare decat Mladenovic, insa frantuzoaica este si ea o abonata la duble greseli (Lauren a facut 11). De aceea, foarte probabil, Martic va continua sa fie agresiva pe serviciul doi, sa faca punctul direct. Dar ea trebuie sa fie foarte atenta la propriul serivicu, acolo unde, intr-o zi buna, Mladenovic poate sa fie devastatoare. Cotele nu sunt chiar potrivite, insa bookmakerii deja nu mai au asteptari de la nr 19 mondial in acest sezon. Nici noi n-ar trebui si de aceea este o idee buna sa mergem pe croata.

Pronostic Mladenovic – Martic: Martic castiga

Cota 1.48 la Unibet

Articol scris de Paul: 30W -17L

Oferta pariuri online si cote Mladenovic – Martic