Ponturi Tenis Millman - Dzumhur - Shenzhen (CHI)


Damir este pe val

Miercuri dimineata, de la ora 09:00, avem disputa Millman – Dzumhur, iar noi asteptam interesul pe care-l va dezvolta bosniacul dupa titlul de la St Petersburg.

Millman

Cota 1.70

Dzumhur

Cota 2.14

Millman este un australian de 28 de ani, aflat pe locul 190 mondial. A avut o perioada bunicica in 2015, atunci cand a urcat in prima suta mondiala si si-a acontat si trei turnee challenger.

Serveste bine si da in minge destul de puternic, dar nu poate sa loveasca la fel de bine si-n deplasare. A lipsit 5 luni la inceput de sezon din cauza unei accidentari la sold, revenind pe zgura. A reusit sa ajunga in finala la Lexington (SUA), in rest, mai multe infrangeri decat victorii.

Dzumhur are 25 de ani si este clasat pe locul 40 ATP. Jucator cam scund, 1,75 inaltime, Damir compenseaza prin mobilitate si agilitate. A aparut practic de nicaieri in 2016, anul cel mai bun din cariera sa. Sfert de finala la Umag sau optimi la Miami si Monte Carlo sunt cele mai bune rezultate ale sale in stagiunea precedenta.

Daca in 2016 ne-a uimit prin constanta sa, anul acesta n-a mai fost la fel pentru Dzumhur. A avut rezultate slabe pana spre mijlocul sezonului, dar apoi a venit un challenger castigat la Blois (FRA), semifinala la Los Cabos sau finale la Santo Domingo (DOM) si Winston-Salem (SUA). Forma buna a continuat si la St. Petersburg, unde Damir si-a acontat titlul, dupa o finala cu Fognini (ITA).

In mod normal, daca Damir nu resimte oboseala dupa meciurile multe din Rusia, ar trebui sa se impuna in aceasta disputa. Totusi, daca Millman prinde o zi buna la serviciu, atunci misiunea bosniacului s-ar putea dovedi mai dificila. De aceea, pronosticul nostru va fi ceva mai sigur, dar care ne poate aduce un profit frumusel.

Pronostic Millman – Dzumhur: Dzumhur + 1,5 seturi

Cota 1.44 la Unibet

Articol scris de Paul: 26W- 26L -1D

Oferta pariuri online si cote Millman – Dzumhur