Ponturi Tenis Mertens - Cirstea - Doha (QAT)


Test serios pentru Sorana

Miercuri, de la ora 16:00, avem disputa Mertens – Cirstea, din turul II de la Doha. Sorana a aratat bine ieri, insa acum are in fata o adversara cu un inceput de stagiune beton.

Mertens este un nou nume propus de tenisul din Belgia in ultimul an. Are 22 de ani, se afla pe locul 36 WTA, si are doua titluri obtinute in 2017, la Hobart (AUS) si New Haven (SUA).

Noul sezon l-a inceput tot cu un titlu, si din nou la Hobart. Cu un joc foarte eficient din spatele terenului, dar si cu veniri la fileu, Mertens a ajuns in semifinala la Melbourne, pierzand in fata lui Wozniacki (DEN), scor 3-6, 6-7. Inainte de a veni la Doha, a jucat si ea in FED Cup, contra Frantei, castigand meciul cu Parmentier, dar cedand disputa cu Mladenovic. In runda inaugurala, a invins-o pe Babos (UNG), scor 2-6, 6-1, 6-1. Timea a avut doar 21% puncte castigate pe cel de-al doilea serviciu.

Cirstea se afla pe locul 38, cu o singura semifinala in 2017, la Nurnberg (GER), dar si cu „sferturi” la Madrid (SPA) si Beijing (CHI). A fost dezamagitoare in primele doua turnee ale anului, fiind eliminata in turul secund la Brisbane (AUS), de catre Sevastova (LAT), scor 2-6, 1-6, si-n runda inaugurala la Hobart (AUS), de Watson (GBR), scor 5-7, 3-6.

La Melbourne, n-a avut nicio sansa in turul II, contra lui Safarova (CZE), si a cedat in minimum de seturi, scor 2-6, 4-6. Tot devreme a parasit competitia si la St Petersburg, invinsa de Cibulkova (SVK), scor 5-7, 2-6, in runda inaugurala. Mult mai bine a aratat atat la Cluj, in FED Cup, in meciul cu Zhao (CAN), scor 6-2, 6-2, cat si-n disputa din primul tur, 6-2, 6-3 cu Sakkari (GRE). Sorana a inceput impecabil partida, foarte relaxata in brat si facand niste puncte formidabile. Si-a pastrat concentrarea si cand grecoaica a revenit de la 0-4 la 2-4, cu alte trei mingi de break.

Elise s-a simtit destul de bine in compania romancelor, castigand titlul la Hobart de doua ori in fata conationalelor noastre. Este adepta unor reveniri spectaculoase, iar de asta ar trebui sa se teama Sorana. Asa cum am vazut marti cu Sakkari, loviturile lui Cirstea nu pot sa-si gaseasca mereu tinta. Si ea a fost si ramane o jucatoare de moral. Sunt doua tenismene interesante, iar partida ar trebui sa fie una frumoasa, cu multe lovituri castigatoare. Mertens este favorta, insa Sorana ar putea sa tina aproape.

Pronostic Mertens – Cirstea: peste 8,5 gameuri in primul set

Cota 1.43 la Netbet

Articol scris de Paul: 20W – 12L

Oferta pariuri online si cote Mertens – Cirstea