Ponturi Tenis Mattek-Sands - Cornet - Miami (SUA)


Mattek-Sands revine in circuit

In primul tur de la Miami, putem sa pariem pe partida Mattek-Sands – Cornet. La primul meci de la revenirea pe teren, americanca pleaca evident cu a doua sansa.

Mattek-Sands

Cota 3.20

Cornet

Cota 1.33

Mattek-Sands este o veterana a circuitului, la 32 de ani, ce se afla pe locul 143 WTA. O jucatoare mult mai buna de dublu, care la simplu n-are niciun titlu important in cariera. O tenismena cu centrul de greutate jos, ce degaja niste lovituri puternice.

N-a mai jucat de la Wimbledon, de cand a suferit o accidentare cumplita in partida contra lui Cirstea. Dar recuperarea a mers ok, iar Bethanie planuia o revenire la Indian Wells, facand pereche cu Safarova la dublu. Dar cum cehoaica a fost nevoita sa declare forfait din cauza unui virus, americanca va bifa prima partida de dupa accidentare in primul tur de la Miami.

Cornet este pe locul 38 in lume. Frantuzoaica, de 28 de ani, este o jucatoare cu un stil aproape complet. Serveste bine, poate lovi de pe fundul terenului, insa in acelasi timp poate incheia punctul cu un rever in lungul liniei. Are cinci titluri in cariera, ultimul la Hobart, in 2016. Anul trecut, a facut doar o finala, chiar in startul stagiunii, la Brisbane.

N-a stralucit in 2018, facand un tur III la Australian Open, dar si pierzand in runda inaugurala la Acapulco si Indian Wells. La St Petersburg si Doha a bifat cate o victorie inainte de a parasi competitia.

Va fi extrem de dificil pentru americanca, mai ales din punct de vedere mental. Accidentarea pe care a suferit-o este genul de incident care te poate scoate de pe fagasul normal al lucrurilor. Acum, Mattek-Sands va fi de doua ori mai atenta inainte sa se opreasca sa loveasca mingea. Iar Cornet este genul de jucatoare care are la dispozitie un intreg arsenal de lovituri, inclusiv scurte sau crossuri rapide. La 32 de ani, este de urmarit ce mai poate avea de oferit Bethanie in proba de simplu. Voi miza pe o victorie lejera a lui Alize.

Pronostic Mattek-Sands – Cornet: Cornet – 2,5 gameuri

Cota 1.50 la Betano

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote Mattek-Sands – Cornet