Ponturi Tenis Marcora vs Fabbiano - Raanana (ISR)


Ponturi Tenis Marcora vs Fabbiano – Raanana (ISR)

Marcora vs FabbianoSursa foto: tennisworlditalia.com

Astazi, de la ora 14:00, in challengerul pe hard de la Raanana (ISR) avem un duel 100% italian, insa favoritul este un jucator obisnuit pe aceasta suprafata, avand cateva rezultate notabile in acest sezon. Vom merge pe mana lui in duelul Marcora vs Fabbiano pentru biletul zilei?

Marcora se afla pe locul 321 in clasamentul ATP. N-a fost niciodata in prima suta mondiala, iar la 26 de ani cea mai buna clasare a sa a fost anul trecut cand a ocupat locul 178. Daca e sa ma iau dupa inaltime, 1,93, si dupa istoricul turneelor la care participa, Roberto prefera hardul. Numai ca nici pe aceasta suprafata n-are cine stie ce rezultate, cel putin la nivel de Challenger sau ATP. Are in schimb noua turnee Futures in cariera, dar vreo opt sunt cucerite pe zgura. Asadar, in niciun caz nu este un tenismen pe care ne putem pune baza.

Fabbiano este jucatorul mai cunoscut dintre cei doi. Thomas ocupa locul 110 in clasamentul baietilor, iar pe acesta l-am vazut mai des prezent pe tablourilor turneelor importante. Prefera suprafetele hard, iar forehand-ul este lovitura preferata. Cu serviciul sta el ceva mai modest, asta din cauza ca este probabil unul dintre cei mai scunzi jucatori din circuit, 1,73 inaltime. Are un turneu challenger in cariera, cucerit in 2013 in fata lui Guez (FRA), prin Italia, si 11 Futures. Joaca si dublu destul de mult, surprinzator pentru un „pitic”. Anul acesta, are un „sfert” la Chennai (IND), pierdut in fata lui Paire (FRA),  „optime” la Dubai (EAU) sau semifinala la Shenzhen (CHI), cedat in fata lui Wu.

Se intalnesc doi tenismeni aflati in contrast, din puncte de vedere fizic. Evident, acest aspect se rasfrange si asupra jocului lor. Il vad pe Fabbiano favorit deoarece este jucatorul mai „versat” prin circuitul ATP, cu lovituri mai bune si care poate pune probleme si altcumva, nu doar cu serviciul. Amandoi au trecut de doi jucatori „no-name” in primul tur, scor 2-0.

Pronostic Marcora vs Fabbiano: 0-2 scor corect, la o cota de 1,61 la Fortuna

Articol scris de Paul: 35W  -28L- 2D

Oferta pariuri online si cote Marcora vs Fabbiano

fab