Ponturi Tenis Makarova - Sevastova - Dubai (EAU)


Amandoua au jucat cu Halep la Doha

Luni, de la ora 13:30, avem partida Makarova – Sevastova, in primul tur de la Dubai. Rusoaica arata cam rau in ultima vreme, asa ca adversara sa din Letonia este cotata cu prima sansa.

Makarova

Cota 2.04

Sevastova

Cota 1.78

Makarova este o rusoaica in varsta de 29 de ani ce se gaseste pe locul 36 in clasamentul fetelor. Are doua titluri importante cucerite la simplu, insa este si o jucatoare excelenta de dublu. Ekaterina isi axeaza jocul pe fundul terenului si este deseori o adversara incomoda.

Pe langa titlul de la Washington, Makarova nu prea a mai facut mare lucru in 2017. Actuala stagiune a inceput-o la Sydney, fiind eliminata in turul secund. La Australian Open, nici n-a putut sa treaca de runda inaugurala, in timp ce la St Petersburg a parasit competitia dupa doua meciuri. La precedenta competitie, la Doha, a fost scoasa in turul secund de catre Halep, scor 3-6, 0-6.

Sevastova este o jucatoare din Letonia, clasata pe locul 15 WTA. La 27 de ani, are doua titluri in palmares, la Estoril (POR), in 2010, si la Mallorca, in 2017. Pe langa trofeul de la Mallorca, Sevastova a mai ajuns in doua semifinale, Dubai si Madrid, plus un sfert de finala la US Open.

A inceput sezonul cu o semifinala la Brisbane, scoasa de Sasnovich (BLR), scor 6-7, 4-6, pentru ca mai apoi sa piarda inca din primul tur la Sydney, 3-6, 1-6 cu Cibulkova (SVK). La Australian Open, a cedat in turul doi, in timp ce la Dubai a pierdut in „optimi”, cu Halep, scor 4-6, 3-6.

Amandoua au jucat cu Simona la Doha, iar jucatoarea care a impresionat mai mult a fost Sevastova, care a parut sa-i puna ceva probleme romancei. De altfel, Makarova s-a cam batut singura in disputa cu Halep, dezamagirea fiind si mai mare. A parut ca n-are un plan de bataie, iar sincronizarea in lovituri n-a fost la locul ei. H2H este 2-1 pentru rusoaica, dar la cum se prezinta lucrurile in prezent, cred ca letona are sanse reale sa-si adjudece prima victorie in duelurile directe. Cota a inceput deja sa scada.

Pronostic Makarova – Sevastova: Sevastova castiga

Cota 1.78 la Unibet

Articol scris de Paul: 24W – 17L

Oferta pariuri online si cote Makarova – Sevastova