Ponturi Tenis M Zverev - Paire - Miami (SUA)


Ce fata a lui Paire vom vedea?

M Zverev – Paire este un duel in primul tur de la Miami, iar neamtul ar trebui sa stea destul de aproape de adversarul sau. Suficient cat sa mizam pe el?

M Zverev

Cota 1.98

Paire

Cota 1.83

M Zverev este pe locul 55 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost 25 ATP in anul 2017. Este un jucator de mana stanga, care loveste mingea destul de plat si se bazeaza foarte mult pe servici-vole. N-are niciun titlu ATP cucerit in cariera.

A inceput sezonul cu un tur doi la Brisbane, iar apoi a fost eliminat de fiecare data dupa prima partida la urmtoarele patru turnee – Sydney, Australian Open, Montpellier si Rotterdam. A mai castigat un meci la Marseille, inainte de a fi scos in runda inaugurala la Acapulco. La Indian Wells, a pierdut in turul doi in fata lui Sam Querrey.

Paire este locul 47 ATP, iar backhandul cu doua maini este considerata lovitura sa favorita. Are un singur titlu important in vitrina, cel de la Bastad (SWE), din 2015. Este un rasfatat al circuitului, un tenismen care a ajuns la 28 de ani fara sa-si fructifice cu adevarat talentul.

Avem o semifinala la Sydney in dreptul sau, in 2018, dar apoi rezultatele sunt cumva mai degraba indoielnice. Eliminat in primul tur la Australian Open, a facut apoi sferturi de finala la Montpellier. Dupa turul doi de la Dubai, a cedat in runda inaugurala la Indian Wells, in trei seturi contra lui Krueger (SUA).

H2H este 1-1, iar cea mai recenta confruntare a fost castigata de Paire, anul acesta, la Montpellier, scor 6-4, 6-4. Sa tinem cont ca a fost in sala, cu publicul francez in spate. Asta pentru ca Benoit pare mereu genul de jucator ce are nevoie de o anumita motivatie. De aceea, este dificil de pariat pe el atunci cand porneste favorit. Niciunul nu este in forma si ambii par sa adopte aceeasi tactica de joc. Sunt putine detalii ce vor face diferenta, iar asta inseamna ca ar trebui sa vedem o disputa destul de echilibrata.

Pronostic M Zverev – Paire: M Zverev + 1,5 seturi

Cota 1.42 la Unibet

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote M Zverev – Paire