Ponturi Tenis Laaksonen - Copil - Shenzhen (CHI)


Copil este pe un drum bun

Miercuri dimineata, de la ora 09:00, avem meciul Laaksonen – Copil, un test pe care Marius il poate trece cu brio daca se va concentra la potentialul maxim.

Laaksonen

Cota 2.00

Copil

Cota 1.83

Laaksonen este un elvetian in varsta de 25 de ani, component al echipei de Cupa Davis si un jucator clasat pe locul 107 ATP. Un tenismen ce se bazeaza in principiu pe serviciu si forehand si care participa, in general, la turneele de plan secund sau tert.

N-a impresionat in 2017, nici macar la nivelul sau, si poate de aceea are doar doua semifinale de challenger in actualul sezon, la Maui si Blois (FRA). Surprinzator, in primul tur l-a demolat pe portughezul Sousa, scor 6-3, 6-0.

Copil se afla pe locul 83 in lume, cea mai buna clasare din cariera sa. In 2016, a avut finala la challengerul de la Surbiton (GBR), pe iarba, pentru ca apoi sa vina sfertul de finala de la Antwerp, finala de la Bratislava, plus titlul de la Budapesta, rezultate ce i-au construit actuala pozitie in clasamentul ATP.

Cel mai bun rezultat al sau in 2017 este un sfert de finala la Metz, insa Marius a ajuns si-n doua semifinale, de challenger, la Surbiton si Nottingham, pe iarba. Infrangerea cu Gojowczyk de la Metz mi s-a parut destul de dureroasa, mai ales prin proportiile scorului, Marius aratand ca, din pacate, nu poate presta la acelasi nivel in doua meciuri consecutive. N-a avut un oponent lejer in prima runda, Jaziri (TUN), dar a trecut cu bine, scor 6-4, 3-6, 6-3.

Consemnam o singura disputa intre cei doi jucatori, in 2014, la Stockholm (SWE), unde Marius s-a impus cu 7-6, 6-4. In mod normal, as merge pe mana conationalului nostru, dar prestatia lui Henri din runda inaugurala m-a cam speriat putin. Pe o suprafata asa rapida, cum este cea din China, sigur celor doi le va fi mult mai usor sa-si pastreze serviciul. De aceea, ma voi reorienta spre un over.

Pronostic Laaksonen – Copil: peste 22,5 gameuri

Cota 1.80 la Netbet

Articol scris de Paul: 26W -26L -1D

Oferta pariuri online si cote Laaksonen – Copil