Ponturi Tenis L Mayer - Young - Miami (SUA)


Young si-a cam irosit cariera

Primul tur de la Miami programeaza partida L Mayer – Young si chiar daca sud-americanul este clar favoritul caselor de pariuri, eu zic sa ne gandim si la o potentiala surpriza.

L Mayer

Cota 1.43

Young

Cota 2.85

L Mayer este pe locul 50 ATP, iar cea mai buna pozitie pe care s-a clasat a fost locul 21 ATP in anul 2015. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 2 titluri ATP, ambele pe zgura de la Hamburg, in 2014 si 2017.

Actualul sezon nu a inceput bine pentru el, deoarece a fost eliminat la Brisbane in primul tur de catre Harrison. A urmat turneul de la Sydney, unde a ajuns pana in runda a doua, iar apoi un alt tur II, la Melbourne. A trecut pe zgura odata cu turneul de la Buenos Aires, facand „sferturi”. La Rio a fost eliminat in primul tur, dar la Sao Paolo a ajuns iar in sferturile de finala. La revenirea pe hard, a bifat „optimi” la Indian Wells.

Young a ajuns la 28 de ani si n-are niciun titlu important in cariera. In plus, a cazut si pana pe locul 110 ATP. In 2017, putem sa bifam doar o „optime’ la Indian Wells.

Dar daca anul trecut a jucat bine la Indian Wells, acum a fost scos inca din primul tur. De fapt, Donald are un sezon groaznic, de unde si caderea din top 100. Are o singura victorie, si aceea la Delray Beach, in fata lui Ramanathan. In rest, si-a mai acontat un singur set.

Sigur, Leo vine dupa un turneu foarte bun facut, in timp ce Young parca joaca la nive de amator. Insa Donald are suficient talent incat sa reuseasca lucruri uluitoare. Problema la el este mentalul, increderea. Stie ca a ajuns la o varsta, iar de aici este dificil sa mai produci ceva semnificativ. Daca publicul va fi de partea lui, poate ca Young va vrea sa-i rasplateasca practicand un tenis de calitate. Este riscant sa mergem pe mana lui, dar cred ca se merita.

Pronostic L Mayer – Young: Young + 1,5 seturi

Cota 1.68 la Unibet

Articol scris de Paul: 24W – 14L

Oferta pariuri online si cote L Mayer – Young