Ponturi Tenis Klizan - Djokovic - Barcelona (SPA)


Klizan are niste arme interesante

Miercuri, de la ora 13:30, avem partida Klizan – Djokovic, din turul doi de la Barcelona. Se anunta un duel mai interesant decat pare la prima vedere.

Klizan

Cota 5.40

Djokovic

Cota 1.15

Klizan este un slovac de 28 de ani cu enorm de mult talent, dar care si-a cam batut joc de cariera sa. Cam precum Gulbis. Acum, se afla pe locul 140 ATP, dar in 2012, atunci cand cucerea primul titlu important, ajungea pe pozitia a 30-a in clasamentul baietilor. A mai luat alte patru trofee de mentionat din acel moment (Munich, Casablanca, Rotterdam si Hamburg), insa ramane impresia generala ca putea mai bine.

In 2018, Martin a pus mana pe un challenger, la Indian Wells, dar in competitia principala, de exemplu, n-a trecut de primul tur al calificarilor. Pe zgura, a facut o semifinala la Marbella (SPA). A invins trei oameni pentru a ajunge pana in turul II la Barcelona – Ignatik (BLR), scor 6-3, 6-4, si Escobedo (SUA), scor 6-4, 6-2, in calificari, si Delbonis (ARG), in runda inaugurala, scor 6-3, 6-7, 6-4.

Djokovic a cazut pana pe locul 12 in clasamentul baietilor, dupa o perioada mai putin fericita din cariera sa. In stagiunea precedenta, a cucerit „doar” doua trofee, la Doha (QAT) si Eastbourne (GBR), si a ajuns in finala la Roma (ITA).

Dupa eliminarea in „optimi” la Melbourne, Djoko si-a luat ceva timp ca sa se refaca, insa rezultatele au fost clar nesatisfacatoare – infrangeri in runda inaugurala atat la Indian Wells, cat si la Miami. La Monte Carlo, a jucat bine in primele meciuri, dar s-a oprit in „optimi”, scos, din nou, de Thiem (AUT), scor 7-6, 2-6, 3-6.

H2H este 4-0 pentru Djoko, lucru deloc surprinzator. Klizan nu este tocmai un monument de constanta, iar asta l-a costat de multe ori. Insa de doua ori, chiar i-a pus probleme lui Nole. Are lovituri extrem de puternice, iar Djokovic ne-a aratat ca nu este inca in „zona” pe plan defensiv. Poate sa greseasca extrem de mult atunci cand este pus sub presiune. Important va fi ca Martin sa nu cedeze controlul partidei din start si sa incerce sa se ia la „tranta” cu fostul numar 1 mondial, deoarece Novak poate sa fie invins. Mizez pe un start echilibrat de meci.

Pronostic Klizan – Djokovic: peste 8,5 gameuri in primul set

Cota 1.40 la Netbet

Articol scris de Paul: 15W – 11L