Ponturi Tenis Kasatkina - Begu - Moscova (RUS)


Irina este „clienta” Dariei in 2017

Astazi, de la ora 15:00, avem prima semifinala de la Moscova, Kasatkina – Begu. Este cel mai bun rezultat pentru Irina in acest final de sezon, insa nu cred ca romanca are puterea sa treaca mai departe.

Kasatkina

Cota 1.25

Begu

Cota 3.85

Kasatkina se afla pe locul 28 in clasamentul WTA si este una din sperantele tenisului mondial. Daria are doar 20 de ani, insa a reusit deja sa impresioneze in circuit. Prefera zgura, are un forehand foarte frumos si poate sa se dueleze cu oricine de pe fundul terenului. In sezonul trecut, cele mai bune rezultate ale sale au fost o semifinala la St Petersburg (RUS) si doua „sferturi”, la Indian Wells si Charleston (SUA).

Dupa sfertul de finala de la Sydney, Daria a reusit sa mearga mai departe pe zgura verde de la Charleston – a cucerit primul titlu important din cariera. Dupa acest pas important, rusoaica a mai izbutit doar un tur IV la US Open. N-a impresionat foarte mult in Asia, reusind doar un sfert de finala la Beijing, unde a fost scoasa de Halep. Daria n-a pierdut inca set la Moscova, desi n-a avut chiar cel mai usor traseu – 7-6, 6-1 cu Pavlyuchenkova (RUS), 6-2, 6-3 cu Siniakova (CZE) si 6-4, 6-3 cu Sasnovich (BLR).

Begu se afla pe locul 56, intr-un sezon ratat pana a venit titlul de la Bucuresti. In 2016,  intr-o stagiune mult mai buna, a venit al doilea trofeu al carierei, la Florianopolis.

2017 n-a inceput prea stralucit, cu infrangeri la Brisbane, Sydney si St Petersburg, inca din primul tur. Plus doar un tur doi la Australian Open. Apoi, multe alte meciuri pierdute, pana la trofeul de la Bucuresti. Semifinala de la Moscova clar ii salveaza acest sfarsit de sezon. A inregistrat victorii cu Rybakina (RUS), scor 6-1, 3-6, 6-3, Sevastova (LAT), scor 6-4, 6-3 si Lapko (BLR), scor 6-3, 4-6, 7-5.

Kasatkina – Begu a devenit un clasic in 2017, deoarece cele doua sportive s-au intalnit de 3 ori anul acesta, rusoaica impunandu-se de fiecare data – la Brisbane, Doha si Charleston. Per total, Daria are 4-1, intr-un duel direct ce s-a dezechilibrat clar intr-un sezon aproape ratat pentru Begu. Irina a salvat o minge de meci in precedentul tur, avand si putin noroc. Dar chiar avea nevoie de acest rezultat romanca. Acum vine partea mai grea, deoarece Kasatkina a aratat minunat pe suprafata aceasta de la Moscova. Mi-as dori un ultim act in care sa se regaseasca Begu, dar trebuie sa fiu sincer – nu vad, la ce joaca in prezent, cum ar putea sa treaca de Daria. Si nici nu cred in 3 seturi.

Pronostic Kasatkina – Begu: sub 22,5 gameuri

Cota 1.50 la Betano

Articol scris de Paul: 27W – 19L

Oferta pariuri online si cote Kasatkina – Begu