Ponturi Tenis Karlovic - Marterer - Indian Wells (SUA)


Ce mai poate realiza gigantul croat?

Joi seara, de la ora 22:30, avem partida Karlovic – Marterer, din primul tur de la Indian Wells. Ivo a facut luna trecuta 39 de ani, mai poate duce ritmul meciurilor ATP?

Karlovic

Cota 1.90

Marterer

Cota 1.87

Karlovic ramane la 39 de ani o prezenta interesanta in circuit, insa gigantul croat a cazut pana pe locul 80 in clasamentul ATP. Are in 2017 o singura finala, la S-Hertogenbosch (HOL), pe iarba.

A inceput la Australian Open acest sezon, scos in turul III de Sugita. A incercat experienta sa anuala de la Quito, pe zgura, insa n-a putut sa treaca de turul secund. Ne asteptam sa faca mai multe la New York, deoarece suprafata era propice stilului sau de joc, dar a dat peste Querrey in „sferturi” si a pierdut in urma a doua tiebreakuri. La Delray Beach, s-a recunoscut infrant in primul tur, in fata lui Shapovalov (CAN), scor 5-7, 6-7.

Marterer este un neamt in varsta de 22 de ani situat pe locul 73. Are in cariera cucerite cinci turnee ITF si sase Challenger, ultimul venind chiar in 2018, la Cherbourg (FRA). Maximilian incepuse chiar slabut sezonul, fara sa iasa din calificari la Doha.

Apoi insa, a urmat un tur III la Australian Open, unde a pierdut cu senzatia Sandgren (SUA), si un sfert de finala la Sofia (BUL). Dupa castigarea challengerului din Franta, Marterer a ramas in Hexagon sa joace la Marseille, dar a cedat in runda inaugurala, 6-7, 6-7 cu Gilles Simon.

Chiar daca Ivo pierde tot mai des in ultima vreme, n-o face usor, ajungand des in tiebreak. Diferenta o face, in prezent, faptul ca nu mai poate sustine un ritm alert si la serviciu, si la retur. Intotdeauna incearca sa returneze agresiv, indiferent de cat de bine sau de rau ii vine mingea. Asta pentru ca stie ca in schimburile lungi n-are practic nicio sansa. Marterer este si el un tip destul de inalt, 1.91, iar serviciul sau nu-i va lasa multe oportunitati la retur lui Karlovic. Aproape sigur vom vedea cel putin un tiebreak, iar sansele ca acest meci sa iasa over sunt mari.

Pronostic Karlovic – Marterer: peste 24,5 gameuri

Cota 1.73 la Betano

Articol scris de Paul: 16W – 4L

Oferta pariuri online si cote Karlovic – Marterer