Ponturi Tenis Isner - Kuznetsov - Winston-Salem (SUA)


„Big” John la datorie

In aceasta noapte, de la ora 02:00, avem duelul Isner – Kuznetsov, iar americanul n-are cum sa scape victoria, cel mai probabil in 2 seturi.

Isner se afla pe locul 14 in clasamentul ATP, iar cele mai bune performante ale americanului in 2016 au fost doua finale, la Atlanta, pierduta cu Kyrgios (AUS), si la Paris, cedata cu Murray. A fost pentru prima oara in ultimii opt ani cand Isner n-a pus mana pe niciun trofeu.

Dar John s-a revansat in 2017, cand si-a acontat doua titluri consecutive, amandoua acasa – la Newport si la Atlanta. La cum incepuse sezonul, cu eliminari timpurii, chiar ma asteptam ca Isner sa cada in clasament. In actuala stagiune, mai putem bifa si o semifinala pe zgura, la Roma. Eliminat in primul tur la Montreal, John si-a ridiat iar nivelul de joc si a ajuns in semifinale la Cincy, scos de Dimitrov.

Kuznetsov este acel tenismen de la care nu stii la ce sa te astepti. Anul trecut il vedeam bine pozitionat pentru a intra in top 30, iar acum se afla abia pe pozitia a 70-a. Constanta este, cu siguranta, elementul ce-i lipseste cu desavarsire lui Andrey.

A inceput cu o semifinala la Sydney, urmata de infrangeri in primul tur la 6 turnee. A bifat alte doua semifinale, pe zgura, la Geneva si Bastad, iar Winston-Salem este primul turneu din seria nord-americana la care participa. A dispus de Kicker (ARG) in primul tur, scor 7-5, 6-2.

Fara meci castigat pe hard inca de la Sydney, este clar ca rusul are sanse minime in fata lui Isner. Chiar si infrangerea cu Dimitrov s-a consemnat in urma a 2 tiebreakuri, deci serviciul americanului este incredibil in aceasta perioada. Cu 2 infrangeri in ultimele 10 meciuri pe hard, iar acelea la Del Potro si Dimitrov, Isner este serios de luat in seama inainte de US Open. La ce tablou are in fata la Winston-Sale, John poate spera chiar sa puna mana pe inca un trofeu inaintea confruntarilor de la Flushing Meadows.

Pronostic Isner – Kuznetsov: Isner 2-0 la seturi, la o cota de 1,80 la Betano

Articol scris de Paul: 22W -21L -2D

Oferta pariuri online si cote Isner – Kuznetsov