Ponturi Tenis Halep - Golubic - Fed Cup


Revine Halep in echipa de Fed Cup

Sambata, de la ora 13:00, in sala de la Cluj-Napoca, dam drumul la „bal”. Totul incepe cu Halep – Golubic, iar Simona ar trebui sa ne aduca primul punct fara prea mari dificultati.

Halep

Cota 1.08

Golubic

Cota 7.50

Halep se afla pe primul loc in clasamentul fetelor. A castigat titlul la Shenzhen (CHI), iar la Melbourne a facut finala, in timp ce la Doha a ajuns in semifinale, dar a fost nevoita sa declare forfait inainte de penultimul act.

Tot in semifinale a ajuns si la Indian Wells, insa la Miami a iesit dupa al doilea meci, o infrangere la Radwanska. Doar trei infrangeri pe zgura a avut Simona in stagiunea precedenta. Este de departe suprafata ei favorita.

Golubic are 25 de ani si se afla pe locul 115 in clasamentul WTA. A avut un singur sezon in top 100, in 2016, si chiar s-a apropiat de primele 50 de pozitii, locul 56. A fost si anul in care a cucerit singurul titlul din cariera, la Gstaad (SUI), pe zgura.

A trecut de calificari la Melbourne, insa n-a putut sa treaca de primul tur. Dar nu s-a intors cu capul plecat din Australia, facand o finala la un ITF, la Burnie. La Indian Wells a fost eliminata in calificari, in timp ce la Miami, desi a trecut de acest „calvar”, s-a oprit tot in runda inaugurala. Nici la Lugano (SUI) n-a reusit sa treaca de acest pas.

Simona revine in echipa de Fed Cup, aceasta este marea veste. Pentru ca, in principiu, liderul mondial n-ar trebui sa aiba probleme in fata lui Golubic. Publicul de la Cluj este unul senzational, care si-a mai adus aportul si la alte succese ale fetelor noastre. Este prima partida dintr-un play-off important pentru Romania, iar Halep, chiar daca unii o critica pentru lipsa unui trofeu de Mare Slem, stie sa abordeze momente din acestea sensibile.

Pronostic Halep – Golubic: sub 19,5 gameuri

Cota 1.53 la Betano

Articol scris de Paul: 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Halep – Golubic