Ponturi Tenis Gavrilova - Mertens - Australian Open


Ne asteptam la un duel echilibrat

Miercuri dimineata, de la ora 12:00, in ultimul meci al zilei pe tabloul fetelor, avem Gavrilova – Mertens, o disputa pe care am mai pariat si la Cupa Hopman. Atunci ne-a iesit pronosticul, acum ne simtim la fel de norocosi? Eu zic ca n-are rost sa facem prea multe schimbari, pentru ca nici bookmakerii n-au schimbat linia.

Gavrilova

Cota 1.95

Mertens

Cota 1.83

Gavrilova se afla pe locul 23 in clasamentul WTA si este o australianca naturalizata. La 23 de ani, are un singur titlu important la simplu, New Haven (SUA), in 2017, asta desi este o sportiva destul de constanta in circuit. Pe langa trofeul cucerit in State, Daria a mai bifat doua finale, la Strasbourg (FRA) si Hong Kong. A incheiat stagiunea cu o retragere la Moscova, din cauza unei accidentari.

A inceput stagiunea 2018 cu o prezenta la Cupa Hopman, dar Australia n-a depasit faza grupelor. Mult mai bine a jucat in meciurile pe puncte, cele de la Sydney, turneu la care Daria a bifat o semifinala, pierduta cu Barty (AUS), scor 6-3, 4-6, 2-6. Gavrilova a castigat atunci doar 27% din punctele jucate cu serviciul doi. A avut o adversara destul de modesta in primul tur, americanca Falconi, de care a dispus in doua seturi identice, 6-1.

Mertens este un nou nume propus de tenisul din Belgia in ultimul an. Are 22 de ani, se afla pe locul 36 WTA, si are doua titluri obtinute in 2017, la Hobart (AUS) si New Haven (SUA).

A ajuns din nou in finala de la Hobart, si iar a izbutit s-o castige, tot in fata unei romance. De data aceasta, de cealalta parte a fileului a fost Buzarnescu, iar belgianca s-a impus in 3 seturi, scor 6-1, 4-6, 6-3. I-a acordat doar trei gameuri lui Kuzmova (SVK) in primul tur, scor 6-2, 6-1. Chiar si asa, Mertens a avut timp sa faca 6 duble greseli.

H2H este 2-1 pentru belgianca, iar cele doua s-au intalnit ultima oara chiar la Cupa Hopman. Mertens a reusit s-o intoarca pe Gavrilova, scor 2-6, 6-4, 6-2, intr-o disputa intinsa pe aproape 2 ore si in care Daria a fost cea cu „dublele”, sase la numar. De asemenea, cele doua au acordat, impreuna, 17 mingi de break. Ma astept ca si acest meci sa se desfasoare tot pe un asemenea scenariu, cu multe egalitati si breakuri. S-ar putea sa se ajunga din nou in 3 seturi.

Pronostic Gavrilova – Mertens: peste 20,5 gameuri

Cota 1.67 la Betano

Articol scris de Paul: 29W – 23L – 2D

Oferta pariuri online si cote Gavrilova – Mertens