Ponturi Tenis Fratangelo - Kyrgios - Houston (SUA)


Succes in minimum de seturi pentru Nick?

Miercuri, in sesiunea de seara de la Houston, avem partida Fratangelo – Kyrgios, din turul secund. Chiar daca nu este suprafata preferata a lui Nick, australianul n-ar trebui sa aiba probleme cu un adversar aflat in afara primei sute mondiale.

Fratangelo

Cota 4.60

Fratangelo este un american de 24 de ani situat pe locul 108 ATP. Evolueaza in special in turnee de tip challenger, preferand suprafetele rapide. Are o singura finala anul trecut, la Champaign (SUA), pierduta cu Smyczek (SUA), scor 2-6, 4-6.

A inceput sezonul cu o eliminare in primul tur la Playford, iar apoi nici n-a prins tabloul principal de la Australian Open. In principiu, in afara unui sfert de finala la Irving, Bjorn n-a facut nimic in aceasta stagiune. In runda inaugurala, l-a depasit pe Thimpson (AUS), scor 6-1, 6-1.

Kyrgios este pe locul 24 si este considerat unul dintre cele mai importante talente ale generatiei sale. Doar ca dupa un sezon 2017 in care n-a cucerit niciun trofeu, putem spune ca Nick este intr-un usor regres.

A debutat insa foarte promitator, cu un titlu la Brisbane. Totusi, nu caracterul i-a stopat ascensiunea in acest sezon, ci accidentarile. A facut „optimi” la Australian Open, dar n-a mai jucat apoi pana la Cupa Davis. Acolo, s-a lovit, iar asta s-a vazut la Miami, unde n-a trecut de faza optimilor de finala.

Nick nu este genial pe zgura, insa l-am vazut facand destule partide reusite pe aceasta suprafata. Iar la Houston s-ar putea sa-i convina, deoarece poate sa-si intre in ritm inainte de Monte Carlo. Adversarii nu sunt de prima calitate, iar zgura este ceva mai rapida. Serviciul sau va fi, ca de obicei, arma principala, iar Fratangelo nu cred ca va avea vreun raspuns.

Pronostic Fratangelo – Kyrgios: Kyrgios 2-0 la seturi

Cota 1.65 la Unibet

Articol scris de Paul: 15W – 11L

Oferta pariuri online si cote Fratangelo – Kyrgios