Ponturi Tenis Fett - Cepelova - Tokyo (JPN)


Cele doua se dueleaza pentru prima oara

Joi dimineata, de la ora 05:00, avem partida Fett – Cepelova, la turneul de la Tokyo. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum, asa ca rezultatul poate fi unul surprinzator.

Fett

Cota 2.23

Cepelova

Cota 1.66

Fett vine din Croatia si are 20 de ani. Clasata pe locul 123, Jana n-a spart inca vreo bariera in turneele WTA. A reusit o semifinala la Hobart (AUS), la inceputul anului, dar apoi nici macar n-a reusit sa se califice pe tabloul principal al unui turneu de Mare Slem.

A fost nevoita sa joace in calificari la Tokyo, insa n-a intampinat adversare tocmai incomode – Hozumi (JPN), scor 6-2, 6-2, Muchova (CZE), scor 6-1, 4-6, 6-4, si Kerkhove (NED), scor 6-4, 6-0. In primul tur, a trecut de Mladenovic (FRA), scor 6-4, 6-3, o victorie importanta, dar oarecum asteptata, tinand cont de forma Kristinei.

Cepelova a ajuns la 24 de ani, iar slovaca se afla numai pe locul 94 WTA. Caderea sa a inceput cumva in 2015, in urma unor accidentari, iar de atunci Jana nu prea a izbutit sa-si revina. Este o tenismena usor imobila, insa daca reuseste sa-si fixeze adversara, atunci poate obtine usor punctele datorita loviturilor sale aspre.

Cea mai frumoasa amintire de anul trecut ramane o „optime” la Wimbledon, dupa ce a venit din calificari. In actuala stagiune, are o semifinala la Istanbul (TUR) si un titlu la Budapesta (UNG). In runda inaugurala, a profitat de abandonul lui Sasnovich (BIH), la scorul de 6-3, 1-0.

Tanara croata a jucat foarte bine cu Mladenovic, chiar daca frantuzoaica a venit la Tokyo mai degraba in vizita. Cepelova este o tenismena solida, insa are cu siguranta minusurile sale, iar, intr-o zi buna, Fett ii poate pune reale probleme. Voi miza pe cel putin un set cucerit de ousidera.

Pronostic Fett – Cepelova: Fett +1,5 seturi

Cota 1.49 la Unibet

Articol scris de Paul: 13W -12L

Oferta pariuri online si cote Fett – Cepelova