Ponturi Tenis - Feliciano Lopez - Sam Querrey - Indian Wells


Mizam pe favoritul publicului

Feliciano Lopez si Sam Querrey se intalnesc pentru a 11-a oara in cariera la un turneu ATP.

Lopez F.Feliciano Lopez ocupa pozitia 32 ATP, iar cea mai buna clasare a fost 12 ATP in 2015. Este un jucator stangaci si loveste backhandul cu ambele maini. A castigat in cariera 6 titluri ATP si a pierdut alte 11 finale. Ultimul titlu castigat a fost pe iarba de la Londra in 2017. In 2018 are doar un tur 2 la Doha si sferturi de finala la Sydney. La turneul Australian Open a pierdut in primul tur cu Sam Querrey scor 1-3. La Acapulco a pierdut in turul 3 impotriva lui Jared Donaldson (3-6 1-6). La Indian Wells a reusit sa castige cu Ernesto Escobeto si Jack Sock, astfel a ajuns sa joace optimi de finala la varsta de 36 ani. Lopez nu mai are acelasi nivel ridicat la retur, iar serviciul incepe sa ii joace feste.

Querrey S.Sam Querrey este un American in varsta de 30 ani, care ocupa pozitia 21 ATP. Este un jucator dreptaci, care loveste backhandul cu ambele maini. Suprafata favorita este hard-ul, iar loviturile principale sunt serviciul si forehandul. A castigat in cariera 10 titluri ATP, iar pe langa aceatsa performanta are alte 8 finale pierdute. In 2018 s-a prezentat acceptabil, dar de subliniat este performanta de la New York unde a reusit sa ajunga pana in finala cu Kevin Anderson, pierduta cu 1-2 la seturi. La Indian Wells a inceput sa-si dea din nou drumul la joc dupa ce la Delray Beach si Acapulco a iesit din primul meci al competitilor. Aici i-a invins pe Mischa Zverev si Bhambri, dar in ultimul meci cu Indianul a pierdut primul set, revenind apoi in urmatoarele 2. A avut un serviciu acceptabil cu Bhambri, 83% puncte castigatoare cu primul serviciu, dintre care 17 sunt asi.

Feliciano Lopez – Sam Querrey: Head-to-Head

16.01.18 AO Querrey S. (Usa) Lopez F. (Esp) 3 : 0
11.04.15 HOU Lopez F. (Esp) Querrey S. (Usa) 0 : 2
29.10.14 PAR Querrey S. (Usa) Lopez F. (Esp) 0 : 2
20.06.14 EAS Lopez F. (Esp) Querrey S. (Usa) 2 : 0
18.02.14 DEL Querrey S. (Usa) Lopez F. (Esp) 1 : 2

 

Feliciano Lopez – Sam Querrey: Concluzie

In ultimul meci direct dintre cei 2 jucatori, Querrey a castigat cu 3-0 la Australian Open (6-3 6-4 6-2), iar acest lucru arata clar scaderea din jocul lui Lopez care nu poate face fata unor servicii foarte puternice. Querrey a castigat 85% din mingile primului serviciu, drept urmare consider ca in acest meci se va intampla la fel. De asemenea este obisnuit cu fusul orar al tarii natale si va avea de partea lui suporterii care cu siguranta il vor sustine.

Pronotic Lopez – Querrey: Victorie Querrey

Cota 1.47

Cote online pentru meciul Feliciano Lopez – Sam Querrey