Ponturi Tenis Dulgheru vs Makarova - Rabat (MAR)


Ponturi Tenis Dulgheru vs Makarova – Rabat (MAR)

Dulgheru vs MakarovaSursa foto: tvr.ro

Astazi incepe turneul feminin pe zgura de la Rabat, iar intr-una din intalniri avem o reprezentanta. Dulgheru vs Makarova este meciul ce ne-ar putea interesa si pe care l-am putea introduce pe biletul zilei, in ciuda unei forme mai putin fericite a Alexandrei. Partida incepe de la ora 14:30.

Dulgheru se afla pe locul 95 in clasamentul fetelor, insa aceasta pozitie nu reflecta deloc talentul Alexandrei. Dar, precum stim, aceasta a fost macinata mereu de accidentari. Ea si spune intr-un interviu ca cea mai mare dorinta a sa in sport e sa joace cu numele mari atunci cand e 100% fit pentru ca stie ca ar putea face fata. Acest sezon a fost insa complet ratat pana acum. Din turul intai de la Australian Open, Dulgheru n-a mai castigat vreun meci. A pierdut pe rand la Monterrey (MEX), Indian Wells, Miami, Charleston (SUA) si Istanbul (TUR). La ultima partida, tot pe zgura, Alexandra a dat ceva semne de revenire, cucerind un set cu Kuzlova (UKR). Poate ca zgura, suprafata ei favorita, ii va da un reset necesar.

Makarova este o rusoaica in varsta de 27 de ani ce se gaseste pe locul 29 in clasamentul fetelor. Are doua titluri importante cucerite la simplu, insa este si o jucatoare excelenta de dublu. La fel ca Alexandra, este tot o sportiva ce-si axeaza jocul pe fundul terenului, insa Ekaterina prefera hardul sau iarba. In acest sezon, are o „optime” la Australian Open si un „sfert” la Miami ca cele mai bune rezultate. La primul turneu pe zgura la care a participat, la Suttgart (GER), in sala, a fost eliminata inca din runda inaugurala de italianca Vinci, in trei seturi. Pentru ca este o stangace, Makarova este intotdeauna greu de abordat si poate pune probleme oricui.

H2H, este 2-0 pentru Alexandra, ultima intalnire avand loc tot pe zgura, anul trecut la Roma (ITA). Pe aceasta suprafata, Alexandra o poate domina pe rusoaica de pe fundul terenului. Trebuie doar sa fie sanatoasa si sa se concentreze la punctele importante. Agresivitatea Alexandrei poate da roade in fata unei tenismene ce te lasa sa-ti intri in ritm.

Pronostic Dulgheru vs Makarova: Dulgheru +4,5 gameuri, la o cota de 1,90 la Unibet

Articol scris de Paul: 26W  -18L – 1D

Oferta pariuri online si cote Dulgheru vs Makarova

dul