Ponturi Tenis Del Potro vs Pella - Miami (SUA)


Ponturi Tenis Del Potro vs Pella – Miami (SUA)

Del Potro vs PellaSursa foto: atpworldtour.com

Maine incepe turneul pe hard de la Miami, la baieti, iar unul din favoritii publicului intra deja in scena. Del Potro vs Pella este meciul pe care l-as sugera pentru biletul zilei, mai ales ca Juan Martin a aratat un joc destul de solid de la revenirea sa in circuit.

Del Potro se afla in acest moment pe locul 336 mondial. Incet, dar sigur, Juan Martin reuseste sa avanseze spre primii 100 de jucatori ai lumii. Revenit dupa o accidentare grava, Del Potro ne-a dat ceva motive de sperante in cele doua turnee la care a evoluat. Evident, dupa aproape un an de pauza, argentinianul are un calendar destul de restrans. Chiar daca am observat cateva kg in plus, Del Potro s-a miscat destul de bine la Delray Beach (SUA), acolo unde a ajuns in semifinale, pentru a fi infrant de Querrey (SUA) in minimum de seturi. A urmat Indian Wells (SUA), unde a pierdut, oarecum logic, in fata lui Berdych (CZE), in doua seturi. Miami era ultimul turneu jucat de Del Potro in sezonul precedent. Atunci, era infrant de Pospisil (CAN) in chiar runda inaugurala.

Pella este pe locul 39 mondial. Da, si eu am avut un moment de uluiala, insa se stie cum urca si coboara jucatorii sud-americani in functie de tipul de turnee in desfasurare. Evident, Guido este tot un zgurist, insa unul ce nu e strain de terenurile hard. La 1,85 inaltime, are un serviciu destul de bun si un backhand puternic. Ajuns la 25 de ani, Guido se afla in cea mai buna forma a carierei. Trebuie retinut faptul ca este stangaci, iar asta incomodeaza multi adversari de mana dreapta. Pella se poate lauda in acest sezon cu o finala la Rio de Janeiro (BRA), pe zgura, pierduta in decisiv cu Cuevas. La Indian Wells a ajuns pana in turul III, insa s-a inclinat in fata belgianului Goffin. I-a luat totusi un set lui David, lucru demn de mentionat, daca e sa tinem cont de traseul belgianului.

Del Potro are doar 27 de ani, asadar mai are multe de demonstrat in tenisul de mare performanta. L-am urmarit in acest sezon si loviturile nu l-au lasat. Mai are unele scapari la serviciu, uneori se teme sa nu forteze, insa il vad decis sa revina acolo unde-i e locul. Nu-l vad periculos pe Pella la retur, insa fiind stangaci, s-ar putea sa-l induca in eroare pe Juan Martin la serviciu. Cu toate astea, cred ca daca Del Potro nu va avea prea mult greseli nefortate, atunci Pella n-ar trebui sa-i cauzeze multe batai de cap.

Pronostic Del Potro vs Pella: Del Potro – 3,5 gameuri, la o cota de 1,73 la Unibet

Articol scris de Paul: 27W  -20L – 1D

Oferta pariuri online si cote Del Potro vs Pella

del